Melikemurat Kızlar 27 haftalığız bel agrım oluyor doktorum magnezyum yazdı ama kullanmak istemiyorum tadı çok eksı ve asitli bebeğe zarar verir dıye korkuyorum acaba bi sıkıntı yan etkısı var mıdır kullananlar yazabilir mi işe yarıyor mu
Senayyalcin Melikemurat Bebeğe zararı olsa doktor neden yazsın ya ağrı istemiyorsanız içeceksiniz yapacak birşey yok ben ağrıdan ağlıyordum Allah razı olsun o magnezyumdan
Sermec27 Melikemurat aksine magnezyumun hem sana hem bebeğe faydası var agrıları kasılmaları azaltıyor bende magnezyum kullanıyorum 20 haftadan beri magvital ismi limonlu gibi magnezyumun bebeğe sadece faydası var yani korkmadan kullanabilirsiniz 🥰
Melikemurat Sermec27 çok sağolun inşallah işe yarar sadece çok limonlu ve asitli olduğu için tereddütteydım
Senayyalcin zeynepylmz Ağrıdan oturup ağlıyordum bildiğiniz sırtımın belimin ağrısından kaç kere oturup uyuyamadım ağladım ama sonunda geçti beni mahvediyordu o ağrı
GozdeDeniz Maalesef ki bana da pek fayda etmedi ama kullanmaya devam ediyorum hem magnezyum hem kalsiyum içiyorum ama yok kalça ve bacak ağrılarımı geçirmedi 1 aydan fazla çekiyorum bu ağrıları bu aralar çok da şiddetlendi doğumdan sonra geçer inşallah 😪😪
denizanasi1 GozdeDeniz aynı senin gibiyim bende. Hiçbir etkisi olmadı maalesef geceleri kalça kemiği ağrısından sabaha kadar evin içinde tur atıyorum 😩
Sermec27 Melikemurat yok o asidin zararı yok magnezyum olduğu için asitli tadı biraz sadece 🥰 limon gibi düşünün
Balbocegi_ Melikemurat sizin kullandiginiz farkli marka demekki ama size ve bebeginize gaydasi var kramp onleyici hem icin bence
zeynepylmz Gamzissss 2-3 tane farklı ilaç kullandım canım faydası olmadı en sonunda dr çok pahalı ama seni çok rahatlatacak bir ilaç veriyorum dedi zar zor bulduk onun da bir faydası olmadı maalesef 🤷🏼♀️