maria12 Yakamozzz-1 yasağı neymiş ki yani sanki ne olacak ben çantama atarım alt tarafa görmezler herhalde. Bir de belki uzun sürecek kimse haber alamaz merak eder sonuçta
Yakamozzz-1 maria12 bencede siz onlara sormadan alın içeri anlamaZlar sonra elinizde görseler de geri de götürmezler 🤣 yanınızda bulunsun ben o panikle anneme vermiştim alamadım daha ama ihtiyacım da olmadı cok şükür ☺️
Sevdelibol kozerr kesimlikle canım düşün düşün valla cıkılmıyor içinden fatma hanıma gidiyorum memnunum bakalım allahım iyiler ile karşılaştırsın hepimizi ❤️
Nureda28 Sevdelibol bende orada kontrole gdyrm ama inş doğuma da doktorum denk gelir ilkinde buharaya gitmiştim ordan çok memnun kaldım ancak maddiyattan dolayı şehir hastanesine gitmek zorunda kaldm
Zynpk Sevdelibol 40gun önce doğum yaptm şehir Hastanesi’nde.seseryan..ama çok temiz heryer .geniş güzel.eski nenehatun gibi değil..hemşireler çok guzl yuzlu ilgili .hasta bakicilar bile çok ilgiliydi …çok memnun kaldım…hiç sıkıntı yasamadm
1234566 Zynpk Gözünüz aydın . Bende orada sezeryan olmayı düşünüyorum hangi dr olduNuz kaç gün yatırdılar
1234566 İlk çocucufumu buharada doğmultm sezeryN orda 1 gün yattım şimdi madi sıkıntıdan dolayı orayı düşünüyorum ee bide arkada artk birtanedaha çocuk var 2 gün nasl durur Allah yardımcım olan benm ve herkesin🤲🏻
maria12 1234566 amin Allah yardımcınız olsun maalesef geride çocuk bırakmak daha zordur. İnşallah bi çaresini bulursunuz
maria12 1234566 ameliyat en fazla yarım saat sürmüştür. Ameliyattan 4 saat sonra ayaklandım. Ağrım falan çok olmadı şu an hiç yok Allah’a şükür
iikiizler maria12 merhaba sizi daha önce görmustum formda doğumunuz bebegınız hayırlı olsun☺️ Amelıyatınızı kım yaptı acaba genel mı epidural mı oldunuz memnun muydunuz genel olarak? ☺️
maria12 iikiizler merhabalar. İlker uçar bey yaptı. Epidural oldum, çok çok memnun kaldım. Hem doktorum çok iyiydi, tatlı dilliydi hem de hastane ekibi çok ilgilendi. Gece gündüz hem bebeği hem beni kontrole geldiler. Emzirme konusunda yardımcı oldular ☺️