d1l2k MKrasnic benim bebis de kafa olarak ve vücut olarak ileride gidiyor korkuyorum normal olmazsa diye 😞acaba son beş haftamız kaldı artık haftasıyla uyumlu gitme gibi bir durumu olur mu ki
MKrasnic d1l2k inşallah herhangi bir sorun olmaz. Korkmayın en önemlisi yanımıza sağlıkla kavuşmaları. Ben doğum şeklini geçtim yeter ki yaptığımız doğum şekli bebeklerimiz için doğru olan olsun 🤲🏻
MKrasnic Sed22-09 ay çok meraklı bir süreç, artısı ve eksisi ile beni de en çok düşündüren şey doğum. Sezaryen normal , ağrısı acısı değil de yeter ki sağlıklı doğsun istiyorum. Doğum anında herhangi bir sorunla karşılaşmasınlar 🤲🏻
BirMuallime MKrasnic 28 yaşındayım canım ilk bebeğim 19. Haftada düşük olmuştu bunda da sorunlar olunca insan ister istemez tedirgin oluyor tansiyon falan başka bir sorun yok şükür ilk zamanlar erken doğum riski vardı işte ilki erken doğduğu için.tokluklarım güzel çıkıyor 120 130 falan ama sabah açlıklarım düşmüyor 100 etrafında dönüp duruyor
MKrasnic BirMuallime yine güzel canım maşallah, insülin başlamak için çok da yüksek değil sanki değerler. Nasıl başlattılar şaşırdım. Hiç korkma kaçıncı haftadasınız şimdi ?
Seher112 MKrasnic benim oğlumda hep 2 hafta önde gidiyor en son 35+2 de 3023 gram 50.47cm di pazartesi gene gideceğiz doktora 36+1 oluyoruz o zaman
Eeliff_ MKrasnic yaa benim karın çevresi iki hafta kafası üç hafta önden gidiyor 30 haftalığım 41 cm 1800 gr şeker vs hiç bişey çıkmadı genetik yapısal dedi doktorum başını büyüklüğü normal doğumu etkileyebilir dedi
Gamzegs Eeliff_ birebir aynı şeyleri duydum geçen hafta kendimi okur gibi oldum rabbim hayırlı güzel doğum nasip etsin inşallah
Eeliff_ d1l2k hiç bilmiyorum duran oluyormuş haftasıyla eşitlenen de oluyor ama şansımıza ne çıkar zerre fikrim yok doktorum genetik bi durum olduğundan yediğin içtiğin de etkilemez dedi hani şunu yap bunu yapta diyemem dedi bu ayın sonu randevum bakalım nasıl olacak
BirMuallime MKrasnic canım su ve kilo çok olunca başlamak zorunda kaldık inşallah düzelir.30+0 bugün ama bebek 33 görüyor canım
Sevi36610 26+3 de gittim en son 36 cm 1135 gr dedi doktor.28+3 le uyumlu dedi.ben bayağı minyon biriyim yani kısayım😂 eşim 175 boyumda nasıl birşey çıkar bilmiyorım 😂 benim zorunlu sezeryan olacak miyomum olduğu için.
Ozlem23 MKrasnic benimkide önde gidiyomus doktor önde dedi ama bende zaten 4 kilo doğmuşum genetik olabilir 34. haftada 2761 kilo 47 cm doktor tombik olucak 4 e yaklaşırsa sezeryana alırız dedi bide çatı muayinesi yapicak o kiloyla ordan cikabilirmi diye
MKrasnic Ozlem23 benim ilk gittiğim doktor da 2,5-4 kg arası normal doğum diğerlerini sezaryene alıyoruz demişti. Şimdi doktorum anne bebek müsaitse 5,5 kg dahil doğurttuğunu söyledi. Artısı ve eksisiyle düşünüyorum
Pln1305 25+5 de gittik 1 hafta önden gidiyor dedi doktor 975 gr bebiş. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ne olacak
MKrasnic Pln1305 valla canım kilo alacak oldu mu sanırım yediklerimize de bakmıyor. Su fazlalığı için dikkat edilebilir sadece 😕
Ozlem23 MKrasnic benimki daha once 4 ten sonra normal isterseyenden imzalı kağıt alıyoruz demişti kanunen 4ten sonrasına sezeryan onermelilermis öyle diyo bakalım çatı muayinesi den sonra gorucez
Ekvatoral MKrasnic ultrasondaki ölçüm ile doğum arasında 200-400 gram arasında farklılıklar olabiliyormuş. Benim arkadaşımın da sizin haftalarda sizin gibiydi çok korkmuştu nasıl doğum yapacağım nasıl kucağıma alacağım diye. 37. Haftasında 2900 doğdu ☺️ tecrübeli arkadaşlarım da hep bebeğin zayıf olmasındansa biraz daha kilolu olmasının daha iyi olduğunu daha çabul toparlandığını söylüyor
MKrasnic Ekvatoral kendi zamanında sağlıkla gelsinler de ne kadar kilo doğacağı benim için doğum açısından çok önemli , annelik içgüdüsü muhakkak düşünecek bir şey buluyor 🙈 inşallah kolay doğumlar olur hepimiz için 🤲🏻