Denizrahmioglu Merhaba arkadaslar. Ben 7 haftaligim ve doktor 2 kese gorundugunu soyledi . Persembe kalp atislarini dinlemeye gidecem. Sizler kac haftaliksiniz
maat Denizrahmioglu Bizde 14.haftamızdayız :) 6.hafta duymuştuk bizde atışlarını. Sağsalim kucağına alırsın inşallah.
Esracim Denizrahmioglu ay ne güzel ikizlerin mi olcak 😊 ben 19 bitti 20 ye girdim. İnan nasıl geçti zaman anlamadim
maat Denizrahmioglu İnşallah. İkiz gebelikler diğerlerine göre biraz daha zahmetli oluyor,korkma şimdiden :) Ben 14.haftamdayım,karnım çıktı çatladı bile :)
Anne3434_ M3lt3m bende aynıyım canım çok ağrıyor yatarken bacak arana yastık koyup yatmanı bide otururken mutlaka sırtına yumuşak bir yastık koyarak ona yaslanmanı tavsiye ederim geçirmiyor ama hafifletiyor
ElifAkkayaKapucu M3lt3m bizde 10. Haftayız çok belim ağrıyo destekler dinlenirsem iyi yoksa hafif bi ağrı var beni korkutuyo hep ama normal diyorlar yasayanlar sırf bunun için randevu aldım yarına doktoruma
fatMaff38 M3lt3m cok gecmis olsun kasik agrim benimde cok oluyor bel ağrim da vardi simdi azaldi. Cinsiyet oğrendiniz mi
Zuhal2205 Edaaaaa kontrolüm yarın bakalım. Yarın yaparız diye düşünüyorum. Hareketleri çok şükür iyi hiç durmuyo
M3lt3m maat benimde ultrasonla baktı tahlil yaptı bişey yok dedi sebep söylemedi bol su iç dedi bazen yürüyemiyorum kasık agrımdan merak ettim bende
M3lt3m Anne3434_ hep yastık koyuyorum bacak arama peki bu çatı dedikleri kısımda agrı olması normal mi