Duygu3437 BeyazHanim evet o birde kabızlık problemi çekiyorum onun içinde ilaç yazdırdım içim dışım ilaç oldu sırf bu yüzden biran önce doğurmak ve ilaç görmek istemiyorum hamilelik =bol bol ilaç demekmiş ben bunu anladım
BeyazHanim Duygu3437 Aynen öyle tiroid ilacı demir ilacı d vitamini , ilk aylar folik asit falan derken , evim eczane oldu. Heryer krem , vitamin 😂 saçmalık ya. Hemoroid için ağrı kesici anestol var bide :(
Duygu3437 BeyazHanim birde unutuyorum ben ilaçlarımı normalde de hastaneye ölsem gitmem ilaç içmem bu tip insanım şuan içmem gereken 4 hap 1 damla bir fitil var birini yapsam diğerini unutuyorum ve bazen hatırlasam bile içmek istemiyorum
Duygu3437 Annecik_ hepsini denedim hiçbirini in etkisi olmadı bende activia kaldı Bi tek şimdi onu denicem inşallah o iyi gelir ilaç içmek istemiyorum ama kabızlık ve hemeroid bir arada çok kötü Birşey
Annecik_ Duygu3437 zaten ıkınmak çok şişiriyor kadın doğumdan değil ama genel cerraha gitmekten de acayip çekiniyorum yaa
Duygu3437 Annecik_ bende hamilelikten önce bu ıkınma yüzünden yırtılma olmuştu hatta ben hemeroid sanmıştım çok kötüydü yani tuvalete gitmekten korkuyordum gittim hastaneye doktor resmen parmak attı 😂 acı olmadı biraz sızı oldu okadar krem verdi geçti ozaman da kabızlık çekiyordum hala da kabızlık çekiyorum ben bildim bileli kendimi hep aynı 😂
Duygu3437 Eminecik valla baya önceydi kremi hiç hatırlamıyorum hamilelikten önce olmuştum 1 haftada geçmişti hatta boşa acısını çektim diyordum ama kabız olmaman lazım tam iyileşene kadar yoksa krem bir işe yaramıyor ıkındığın ve zorlandığın sürece