Deryaaa25 duygum19 evet ben 6. Ay da oldum doktor onceden yoksa doğumdan sonra geçer dedi iki tane krem verdi
Duygu3437 duygum19 maalesef bende bu kervandayım 7aydan sonra oldu 1 aydır çekiyorum doktorum fitil verdi bakalım işe yarıcakmı
duygum19 Dün varla yok arasındaydı şuan bayağa belli emzik gibi şişti nolucak nası gecicek bilmiyorum birde zonaya yakalandım allahtan bu ay doğum yapicam
Asyakuzusu duygum19 Eee onun alanıda o yüzden. Ben gittim. Kadın doğum oraya yönlemdiriyor. İnci kadardı benimki
BeyazHanim Duygu3437 Fitil kırmızı paketli olan dimi. Bende kullandım da hemoroid varken onu koymak bile ağrı yapıyor çok acıklı bir durum ya :( İnşallah duzeliriz doğum sonrası
Asyakuzusu duygum19 Tabiki. Cerrah açıp bakıyor. Memenin büyüklüpüne göre krem veriyor. Dışsa mesela fitil vermiyo. İstersen hemen şırınga ile içini boşaltıyo
Duygu3437 BeyazHanim evet o birde kabızlık problemi çekiyorum onun içinde ilaç yazdırdım içim dışım ilaç oldu sırf bu yüzden biran önce doğurmak ve ilaç görmek istemiyorum hamilelik =bol bol ilaç demekmiş ben bunu anladım
Asyakuzusu duygum19 Bende doktordan. Basit bi işlemmiş. İnternette bakın zaten çok kişi yaptırıp rahatlamış. Bende size bilgi aktarıyorum işte. Daha yeni geçti başımdan