Nurr66 37 haftalık hamileyim, düzensiz sancım ve aşırı pelvis ağrım oluyo. Yarın cam ve sakuraya acilden giriş yapıp muayene olmak istiyorum. İlk defa acilden giricem. Ama neyle karşılaşıcam bilmiyorum. Yani alttan muayene ediyorlar mı? ``
Buketkucuk Nurr66 hastaneyi bilmiyorum ama bence nstde sancın çıkarsa ne olur ne olmaz diye bakacaklardır 🙏🏼
Gzde2410 Nurr66 p Nurr66 o hastaneye mı gıttınız hep memnunmuşsunuz bende gıtmeyı düşünüyorum çok onerıyorlar bıde hangı doktora gıdıyorsunuz
Nurr66 3851 öyle kıvrandıracak Bi sancım yok ama arada gelip gidiyor bide bebek hareketleri 2 gündür çok azdı. Bugün de çoştu iyice içerde
3851 Nurr66 arada olabiliyo bn ambulansla gittim direk aldilar cati muaynesine sonra ultrason sonra nst ama bisey cikmadi 1 parmak aciklik dedi 34.haftadaym bu arada
Seda5431 Nurr66 bence tedbirli git bende ilk kızımda 28.haftada oldu o ağrılar ve sancı doktor nstye bağlamadan direk alttan muayene etmişti 1cm açıklığım vardı hemen yatış vermişlerdi doğumu geciktirmek için 3cm oldu ama açılmam durmuştu
Nurr66 Seda5431 kaç cmde yatış veriyorlar acaba. Aslında 3.doğum olacak ama birinde suyum geldi birinde nişanım geldi bunda sanki acemi gibiyim
Seda5431 Nurr66 28.haftada erken diye hemen yatış verdiler normal doğum zamanı olduğunda 1 cmle de yatırıyorlar canım
Tugba1421 Nurr66 benimde 3.sanki ilk anne olacağım evde hiç ağrı çekmediğim için nasıl olacak bilemiyorum birinde su geldi birinde suni sancı verildi dünde ağrılarım oldu ama tam bi dogum ağrısı değil ama düzenliydi gece uyudum aralıksız sabaha hicbisey yok neden böyle oldu anlamadim
Nurr66 Gzde2410 sabah gittim alttan muayene ettiler suyuna falan baktılar nst bağladılar. Bebek iri haftasıyla uyumlu değil dedi. 37 haftalık dedim ama 38 bitmek üzere dedi. Gayet ilgili ve samimi davrandılar baya hoşuma gitti 🌸🌸
Zhrblt Nurr66 özelin acilini bilmiyorum 2 3 kere devletin aciline gittim direk çatala alıp alttan baktılar ve sonra nst ye girdim