Minik1bey Zeynocel Kimi erken başlıyor kimi daha kullanmaya bile başlamamış çözemedim ki her doktorda farklı bişey söylüyor açıkcası
Minik1bey gulsenmstf aynı magnezyumdan bahsediyoruz aslında ama ben hala başlamadım hep gerek yok dedi. 🙄
gulsenmstf Minik1bey yaa magnezyum bebek ıcın cok onemlı bsey aslında neden ole yapıolar anladım ne zaman baslatcakmıs sylemesı ayıp surda dgumuna ne kalmıs 😀
Minik1bey Ccff3435 Ya ben sağlık ocağından da kan veriyorum bazen ordan bakıyor bi eksik olsa gerçi orda ki doktorda söylerdi oda bişey demedi hiç sormadı da kullanıyomusun diye
Minik1bey gulsenmstf valla bilmiyorum dediğin gibi az kaldı yani doğuma da ama artık bence bende magnezyum eksilerde hissediyorum yanii resmen çürüdüm 😂
Pelinmutlu Minik1bey benim bebeğim de sürekli göbek değilimin hizasında sol tarafta toplanıyor. Sebebini bilmiyorum çok az bi baskı yaptığımda tepki veriyor oynuyor hareket ediyor
Minik1bey Pelinmutlu Ay ne güzel hareket ediyormuş benimkisi hareket etmiyor yani böyle göbeğime dokununca falan sadece toplanması gidiyor o kadar
ebrarliya22 Aynı haftadayız benmde aynı şekilde ve bu ara birde kasıklarımda duruyor sürekli bir idrar hissiyatı ve yürürken çok tuhaf hissediyorum 🤦♀️
Minik1bey ebrarliya22 Az daha dayanalım inşallah 🤲 Yolun sonuna geldik sayılır 🌸 Ben çok sık idrara çıkıyorum ama yürürken sıkıntı yok göbeğim çok yukarda benim
Nurcanakkaya Minik1bey bendede oluyordu 34 haftalığım kontrole gittim ve bunların erken doğum belirtisi olduğunu söyledi doktorum nst de sancım çıktı durdurdular şuan evdeyim doktorum takip et 5 dk da bir toparlanırsın hemn gel dedi
Minik1bey Nurcanakkaya Ya benim öyle 5 10 dakikada bir falan değil de böyle saatte bir oluyor diyebilirim
Gokceeeee-_ Minik1bey Bilmiyorum ki bebekler anne karnında bizim hissettiklerimizi hissediyormuş sanırım onlar da heyecanlıdır 😂