Meryemis bernakoc06 canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki özel hastanede mi doğum yaptın acaba kiloyu bilerek mi fazla söylediler sezaryenden fazla para almak için eğer öyleyse dava aç neler yaşamışsın benim eltimde özelde doğum yaptı sezaryen bebek sizin ki gibi oksijensiz kalmış ve bu bize söylenmedi bebek büyüdükçe bir tuhaflık olduğunu anladık oksijensiz kaldığı için felç kalmış yavrumuz 3 gün falan küvözde kalsa hiç bişeyi kalmayacakmış ihmal var maalesef dava açtık
Sadu44 Çok geçmiş olsun çok şükür ki ucuz atlatmıssınız ve yavrunuzda sizde şu an sağlıklısınız. Peki problem neymiş neden boyle bir durum yaşamıssınız birşey dediler mi?
Afrartis Keşke postun başına hassas içerik vb bir detay düşseydiniz. Ben sonuna kadar okumadım, umarım bebeğiniz de iyidir; siz de sağlıklısınızdır. Neler yaşadınız bilmiyorum ama okuyup etkilenen, korkan arkadaşlar olmaz inşallah
bernakoc06 Afrartis aslnda dogru solemssnz ama bu dogumla alakalı olan olusan bısı degl bnm rahmımle alakalı oldugy ıcın bınde bır denk gelcek bısı