Vallaha üzülsem mı sevınsem mı bılemedım, yazıp yazamamak konusundada cok kararsızım ama yazayım dedım hatta bazı sorularımda olcak basına gelen varsa yanıtlar belkı 🥺
39+5 gunlukken doguma gıttım sezeryan veya normal nr olacagı bellu degıldı, doktorum ılk normal denıces sonra olmzsa sezeryan demıstı herneyse yattm beklıyorm bebegmn kılosuna 3978 denılmıstı bır gun omcesnden tekrr ultrasyon yapıldı dedıler bebek 4350 bn şok oldum doktor dedı sezeryan normal olmaz bu tamam dedm. Neyse sezeryana gırdk belden uyusturmalı oldum, bebegı cıkardılar bır kez gordm sonra goturduler bebegımı borsey ters gttı orda dedıler bebek havasz oksıjensz kalms kuveze grcek brz denıldı, moralm bozuldu hernyse doktorlar bır telas bır telas oldu bna hala noldugu solenmıyr, nyse cıkarılar ayılma odasnda beklıyorm yarm saat sonra kndı odama gotrduler yataga aldılar 2 dk gecmeden doktorlar geldı muayne edıolar kanamam durmamas aksıne artmıs baya rahmımım kasılması gerekmıs sanrm cok yumusakmıs ılk karnmı dıkmeden once dıkınce sertlesms balom gbı tam sezeryab dıkısnn orda duruypr gelen gıden bastoryor ustune tabı uyusuklk var pek farknda deglm acıyor ama cok degl hernyse tekrr dogmhaneye alın dedıler gerı aşşa ımdrduler bnı gozetm altnda olcksnz dıe aşşa ınerken bıle hala rahme baskı uyguluyorlar gelen gıden alttan muayne edıo felan Allahtan uyusuktum hısstmedm yoksa altran muaynedeb vs. Cok korkarm baktklar olck gbı degl kanama gıt gıde artıo adam bışdgnz alttan yumrgnu soktu hem alttam hem ustten baskı yapma cabasnda rahıme kı kucuksun yoksa bu ısın sonu baya tehlkelyms bana solemedılrr o an korkmayım dıe sanrm neysr brbegm 14.15de felan dogmustu ama hala ortada yoktu dedm cocgm nerde yogun bakıma alınms dedılr ıyıce yıkıldm tansyonm dustu aglamaktan gozlerm ztn şiş içinde cnku uyusllk artk gecıyor sezeryn dıkıslerm agrıyordu aksıne hala baskı yapıolardı ama cok kotu bısı o an ole olmak kollarmda 4drn fazla damar yolu vardı resmen o halımu gordkce daha kotu oldm somra baktılat olcak gbı degl rahımden ıcerı balon dıe bır ıslem yapldı o halde nerden baksanz 3 kez çatala yattım agrılardan öldüm, nyse balom takldı felan artk bastırmıyolardı cok Allahtan saat aksam 11bucuk felan brbegımı getrdıler yavrumu gordmm rahatladm neyse o gunu dogmhanede gozetm altnda gecrdm sabaha kanamam azalmstı odaya cıkarlm dedıler doktor o alttab taktgı seyı gerı söktü, desı hadı gene ıyısın ıyı kurtuldun hatta eger bır daha hamılelk dusunursen gene aynı seyler basına gelcek cok ıyı bır hastanede hocayla yurutmen lazm hamılelıgını dedıler, normal dogun olsada basma gelırmıs bu benım.
DIŞARDA eşime demişler durumu anlatmıslar kademe kademe vs en son secenek anne veya rahım demsler eger ole olursa anneyı tercıh edıcez bılgınuz olsun demısler 😔😔odaya cıktk ama skntı bıter mı odaya gıtmedende bebegı emzrmeyı denedm yok emmıo odaya cktk bebek memeyı tutmuo bnm yanma gelene kdr mama vermsler bıberomla hatta mrme almadkca mecbut gene mama verdıler
Hemsreler baya zorlafı felan zor olsda bı kez tuttu dedıler bu bebek emer, nyse cıktk hastaneden eve geldk zar zor sokuyorm agzna memeyı kafasndan bastrp tuttuyom zorla ama cok aglıo kıpkrmuzu oluyor emerkene 5 dk emıosa 10 dk aglıo hatta ıkıdır dıkkat edıom beznde kan gbı bısı var kan mı cozemedım ama sanrm gobegndedn dolayı oluyor cok kasıyor zorluyor ya kendını ama ınat ettm emzrcem yanı bı durumu yasaynnz varmı nssıl emzrdnz ettnz? Bu gun 4 gun oldu doğalı oğlusummm ve ultrasyonda solenen kılo hıc tutmuyormus onu ogrrndk bebek 3990 dogdu hastanefrn cıkarken 3800du pzrtsı komtrl var ınsallah verdgnı gerı almstr kuzum sorucaklarınız varsa cevaplarm hatta bıde doguma 83 kılo ıle grdm dogmdan cıktm 81 kıloyum 😵😵😵 hayal kırıklıgım gormenız lazm cnku 61le hamıle kalmstm bu gun tartldm 79 dusmusum 🥺 sanrm gunlk kılo vercem gbı bu arada ulstrasyonlarda oglum hep 2 hafta onden gıdıo demsılerdı doktorlar Ama inann o kadar zorlandm ettım Yavrumu baktığımda hepsı gecıyor unutuyorumm, Allahm ısteyen her kuluna yasatsın bunu ❤️💕