Nesityyy Asafimmm doktorunuz mu verdi iğneyi ve hapı? evet geçer bol bol dinlenin fazla kalkmayın yatmaya bakın..
Asafimmm Nesityyy iyiyim canım teşekkür ederim kanamam durdu ama kahverengi leke oluyor inşallah bu günleride atlatacagım sag salim 😔
Cansel0694 Benim lekelenmem normalmis kirmiziya dönmedigi sürece akintiyi normal kabul ediyoruz hamilelikte dedi doktor cok sukur icim rahatladi kalbini duyunca rahatladim ilac igne vs gerek görmedi . Teşekkür ederim herkeze ❤️
Minik1bey Cansel0694 canım aynen benden yaşadım kahverengi lekelenme hemde uzun süre ara ara devam etti 31 haftalık olduk çok şükür şimdilik. Ama eğer böyle devam ederse yinede doktora danış önlem amaçlı ilaç kullan. Benm doktorum oldukça kullanabilirsin demişti. Ben lekelenmeyş gördükçe hemen ilaç kullanmaya başlıyordum tabi senin inşallah uzun sürmez böyle. 🤲 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🌸
Hulyaaaa Cansel0694 Benimde üç gündür lekelnem var. İdaririmi yaparken geliyo ama çok az az peceteye de bir damla anca geliyordur silince . Karın ağrım da var doktora gittim normal dedi ağır kaldırma dinlen vs dedi ama hala leke idrarında geliyor ilaç iğne vs bişey de gerek görmedi bilemedim bende Allah’a emanet yavrularımız. Bende 7 haftalığım
balbocegim27 Cansel0694 benim de oldu cumartesi sabah hemen kadın doğum acile gittim bebekte bisey yoktu kalp atışları iyiydi ama doktor progestan verdi fitil şeklinde agir kaldırma yorma kendini dedi kanama az olsa da fazla olsa da normal kabul edilmez ilk trimester de oluyor genelde dedi kanama olduğuna göre dış dünyayla iletişimi kurmuş bebek dedi Eğer sağlıklı bir gebelik se devam eder değilse ilaç ta fayda etmez dedi
EsmaVera Cansel0694 canım bekleme doktora git benimde 8 haftalıkken oldu doktorum hemen gelmemi söyledi rengi dokusu farketmez herhangi bir leke de bence git çok büyük risk vardı bende 1 ay sadece wc ye gittim korkutmak gibi olmasın sen önlemini al sadece …