sedayener- Merhabalar bende henüz 6 haftalık hamileyim izmir bornova da yaşıyorum İzmir’de olan kimler var 😍
archmom sedayener- 32. Haftadan merhaba . Karsıyakada yasıyorum . Medical Park Volkan beyde takipteyiz 🙏🏻🥰
burcu_izmir sedayener- Canım İzmir 💕 Karşıyaka tarafındayım, Çiğli Kordon Tıp Merkezi Cavit Mete Tarcan’a gidiyorum. 37+5den selam olsun 🙋🏻♀️😇
Elifin_annesi25 Ben ✋🏻 bende İzmir Bornova dayım 37+1 günlük şuan ata sağlık Hastanesi’ne gidiyorum 🙂
Elifin_annesi25 sedayener- Meltem hanıma gidiyordum kontrole cumartesi günü gece doğumum gerçekleşti pınar hanım da doğum yaptım Meltem hanım kongrede olduğu için
burcu_izmir sedayener- Çok araştırıp doktor tavsiyesi için seçtim bende gittiğim yeri, memnunum da 😇 Erkek 👶🏻
Melo3535 Elifin_annesi25 canım ne kadar doğum ücreti ? Bende pınar hanıma gidiyorum ama sorma fırsatım olmadı muhasebeye
sedayener- Elifin_annesi25 Merhaba canım sana sormak istediğim şeyler var. Öncelikle tebrik ederim sağ Salim kucağına almışsın bebeğini Hastane doğum nasıl ilgililer mi ? Meltem hanımla ayların nasıl geçti ilgililendimi herseyinle? Babayı doğuma alıyorlar mı ? Fotoğraf çekimi oldumu ? sedayener-
Aysen9595 Melo3535 sedayener- bende izmirde yaşıyorum özel hayat hastanesi fatih beye gidiyorum 8 hafta 2 gunluk olduk çokta memnunum
okunmusciklet sedayener- bende Bornovadayım 🙋🏼♀️ tınaztepe özel galen hastanesine gidiyorum ceren hanıma
citlenbigim2212 sedayener- bende bugün 7+0 oldu torbalıda hayri aksüte gidiyorum kendi kliniği var çokta memnunum
Gzmm14 sedayener- Bende karabağlarda oturuyorum. Bugün itibariyle 11+1 olduk. Egepolde Cemil beye gidiyorum 🙏🏻