Elifdikel Bfduam benim amh 0.87 ydi ilk sonra tekrar baktırdım 1 ay sonra tüp bebek tedavisinden ve aktardan kullandığım şeylerden sonraydi 1kusurcikti amh yükselmeyn bi değer diyolardi nasıl yükseldi bilmiyorum FSH im kaç hatırlamıyorum ama o normaldi
Zeytinlimon minik_7984 bnce tamamen kısmet ben hiç beklemediğim bir ayda sadece 5 kez 2 günde bir olan birliktelikle hamile kaldım.ondan önce 13 ay denedik ve olmadı sebepsiz.çok yoğun oldugum bunu düşünemediğim ovülasyon takip etmediğim bir ay kaldım. Hayrlısı olsun sizin içinde.
Mom050 deryakadri merhaba, hamile kalıp üstüne adet olup sonra bebeği öğrenmişsiniz galiba, öncelikle hayırlı olsun, adetiniz her zamanki gibi miydi acaba yoksa bi farklılık var mıydı
Zeytinlimon Bfduam kesinlikle inşallah sizede bi süpriz olur beklemediğiniz anda çok srvinirsiniz🙏🏻İsteyen herkese versin rabbim inşallah🙏🏻
Buketkucuk minik_7984 3 gün perviz yöntemi uygulanıyor genelde ama iki günde bir yapanda var gün aşırı yapanda. Doktorunuza sormanız en iyisi olur 🙏🏼🤗
Mom050 deryakadri merhaba birkaç mesaj yukarda bi soru sormuştum gözünüzden kaçmıştır diye tekrar yazmak istedim
Sevde0281 minik_7984 adet bitiminden sonra bir gün dur bir gün yap. Tekrar adet olana kadar. Ayrıca özellikle sabah saatlerinde yumurtlama fazla olurmuş ben bu şekilde hamile kaldım ilişkiden hemen sonra kalkmadim