SudeSelennnn minik_7984 Allahım nasip etsin inşallah isteyen hic bir kadının kucağını boş bırakmasın Rabbim. 🤲❤
deryakadri E-G-E 5 haftalıktı canım öğrendim de 16 Ocak da adet oldum 12 şubatta adet olacaktım düzensiz ya baktım olmadım test yaptım kan verdim 5 haftalık çıktı
Ssema1 minik_7984 1 gün yapıp diğer gün yapmamak gerekiyor ve uzun bı süre yikamaman gerek. Uzat ayaklarını birkaç saat bekle bı problemin yoksa tutar cnm Allah’ın izniyle
Zehra333 minik_7984 bu kadar ayrıntılı düşünmeyin derim ben senelerce düşündüm tutmadı aman nolacaksa olsun dedim bebek düşünmeden birlikte olduk boşverdik 6 ay önce tam yumurtlamadan 1 gün önce 1 tek ilişkiyle hamile kaldım ama dış gebelik oldu bu Ay yine tek denemeyle kaldığımı düşünüyorum bulantı çok fazla adetime 4 kaldı test yapmak için adet gününü bekliyorum
Elifdikel minik_7984 valla işte bazısı hemen hamile kalıyor bazısında da uzun sürüyor kızıma 16 aydan sonra tüp Bebek olumsuzken kendiliğinden hamile kaldım sonraki ay o şimdi 19 aylık ben 4 aylık hamileyim rabbim nasip etsin yeter ki muhakkak vakti zamanı vardır
Bfduam Elifdikel ne güzel tüp beklerken kendiliğinden olması. Dr neden tüpe yönlendirdi, sıkıntı neydi?
Gzmm14 minik_7984 Canım her kadının yumurtlama zamanı değişebiliyor. Ben iki ay telefonumdaki uygulamadan yumurtlama dönemini takip ederek ilişkiye girmiştim. İki ay da olumsuz sonuç aldım. Bir sonraki olan adetim bittiğinde gün aşırı yani iki günde bir olacak şekilde ilişkiye girdik bu şekilde olumlu sonuç aldım. Ama ilişkiden sonra yarım saat yatmaya özen gösterin bence 🙏🏻
Elifdikel Bfduam Benim amh im yumurta rezervim düşüktü uzun süre ilaçlarla tedavi görmüştüm olmamıştı o yüzden tüp bebeğe yönlendirilmistim onunla da olmadı zaten
damlaaltinay minik_7984 gün aşırı yani bugün Ece 12deyse yarında gece 12de, spermlerin kaliteli olması için günde 1 kere. Çünkü yumurta en kaliteli spermi seçer.
Hilalakd minik_7984 merhaba ovulasyon testi alabilirsiniz biraz araştırın ovulasyon testi diye ben yaptığım ilk ay hamile kaldım çok şükür inşaallah herkese faydalı olur
Bfduam Elifdikel sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş. Amh, fsh düşükken olmaz diyorlar Dr lar, ama çok gördüm ve duydum ben öyleykende olanı. Rabbim verdi mi veriyor.
Elifdikel Bfduam yeter ki rabbim istesin hiç bir değerin bir önemi olmuyor rabbim isteyen herkese taddirsin evlat duygusunu
Bfduam Elifdikel Aynen öyle, arkadaşıma Dr doğal yolla kalamazsın dedi. İki tüp bebekle evladı oldu.biri ikindi, sonra nasılsa hamile kalamıyorum diye düşündü, korunması, doğal yolla kaldı, enteresan ama öyle. Senin amh, fsh kaçtı?
Elifdikel Bfduam benim amh 0.87 ydi ilk sonra tekrar baktırdım 1 ay sonra tüp bebek tedavisinden ve aktardan kullandığım şeylerden sonraydi 1kusurcikti amh yükselmeyn bi değer diyolardi nasıl yükseldi bilmiyorum FSH im kaç hatırlamıyorum ama o normaldi