Eylem_kaya07 Merhabalar ben Adanalıyım aslen ama evlendim Antalyadayım. İlk gebelik 19 yaşındayım . 20+0 haftalık gebeyim❤️🥰 ama cinsiyetimiz belli değil henüz ayın 14 unde randevum var inşallah belli olacak iki defa erkeğe benziyor denildi.
Ayselaysun Remziye_2121 sanliurfaliyim ama usakta evliyim ilk kizimi 18 yasimda kucagima aldim suan 20 yasindayim 22 haftalik ikizlerimi bekliyorum allahin izniyle
Rumeysaaa38 metehaninannesiii evet o doktoru da önermişlerdi hocam 🙏😇 bu arada ben hala cinsiyet öğrenemedim 16. Haftam biticek göstermiyor siz öğrenebildiniz mi
metehaninannesiii Rumeysaaa38 bizim doktorumuz 12.haftada %80 erkek dedi ama kesin konusmadi bu çarşamba günü kontrolümüz var o zaman öğreniriz diye umut ediyorum 🌸
Esra_baki Remziye_2121 konyaliyim. 22 yaşındayım. ikinci gebeliğim 17+5 haftaligiz . İki yaşında kızım var.
Fatos_teke46 hulya4627 ilçesinde oturuyorum ben Elbistan devlet hastanesi özel olarakta yaşam Hastanesi’ne gidiyorum 🥰
ElfElfElf Sivaslıyım ama İstanbul da yaşıyorum 8 haftalığınız henüz Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eder. İsteyen herkese de . 😇 Yaş 28