Berfin2121 Remziye_2121 yok olmadı canım ben daha çok yaşa degil de insanın kendini hazır hisetmesi ve yapabilcegine inanması yeter diye düşünüyorum çünkü bazı başarıların yaşla degil de inanmışlıkla olabilcegi düşüncesindeyim🥰
Berfin2121 Remziye_2121 o ister istemez hepimizde oluyor ama merak etme kadınların aşamıycagı üstesinden gelemiycegi hiç bişey yoktur
HasretYildirim Remziye_2121 Kimsenin yorum yapmaya hakkı olmayan durumlara boş boş yükselmeleri benide sinir ediyor, oradaki bayana destek olmak için bende yazmak istedim.
zeynep5627 @Alev16 bende öyle yalnızım burda ailem İstanbul’da ben Kaş’ta yaşıyorum kayınvalidem var ama karşımda yinede kendimi çok yalnız hissediyorum çünkü kendisi saçma bir insan
Rumeysaaa38 metehaninannesiii evet o doktoru da önermişlerdi hocam 🙏😇 bu arada ben hala cinsiyet öğrenemedim 16. Haftam biticek göstermiyor siz öğrenebildiniz mi
NAZ2333 Remziye_2121 Elazigliyim 22 yasinda anne oldum kizim 8yasinda 2.hamileligim 31.haftam 30yasindayim💙
Emneyldzlrr50 Nisanurunannesi3850 bende Nevşehirliyim 22 yaşındayım 17 haftalık hamileyim oğlum geliyor 🤰🏻💙😌
Nisanurunannesi3850 Emneyldzlrr50 Yaa masAllah Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insAllah🤗🌸
Momlf Remziye_2121 11 haftadan sonra akşamları belli oluyordu alan daraldıkça fakat son iki haftadır baya belli futbol topu gibiyiz zayıfımdır 43 kiloyla hamile kaldım 45im şu an
rozerrin_63 Remziye_2121 Şanlıurfalıyım 19 yaşındayım önceden iki düşüğüm oldu 18 imde. şuan 21 haftalığız