Taze_gebe Tuu66laaaayyy55 saçma bi menü benimki dünden kalan kuru fas (pilavdan bıktığımız için yeniden yapmadım) yanına da kıymalı biber dolması 😂ayran bi de salata malzemem de yok mor lahana dışında 🤣
Gulcannnn Taze_gebe mor lahanayı ince ince doğrayıp biraz soğan bol limon zeytinyağı tuz çok güzel salata oluyor biz çok seviyoruz tavsiye ederim 🥰
Minnakkkk Tuu66laaaayyy55 bu akşam kaynanamdayım birazdan gidicem 😀 tavuklu mantar sote pilav çorba mevsim salata yapmış bende elim boş gitmeyeyim dedim yoğurtlu cevizli kereviz salatası yaptım 😀
Minnakkkk Tuu66laaaayyy55 benim de 😂😂 zaten beş aydır evde yemek yapamıyorum mide bulantısından yeni yeni alışıyorum burnum bağlı yemek yapmaya iyiydi böyle hani 😂
Beyziikoo Tuu66laaaayyy55 Şinitzel, mercimek çorbası, yeşillik salatası ve kısırım vardı gündüzden belki o 🤗 Bugün ki kız kıza menüsü ve temizlik menüsü oldu 😄 Tatlı olarakta muzlu muhallebi yapiicem kalkarsam 🤣🤣
Burcuckmk Tuu66laaaayyy55 beyaz barbunya pilav yayla çorbası cacık 😊 şu yemek derdi bunaltıyor insani Cok
Tuu66laaaayyy55 Burcuckmk hemde nasıl nasıl hiç sevmiyorum ya akşama ne yemek yapsam konusu çıldırtıyor
34_21_23 Tuu66laaaayyy55 kızartma yaptım biber patates patlıcan üzerine sarımsaklı domates sosu bulgur pilavı cacık. uzun zaman sonra kızartma yiyeceğim 🙈 2 ay kilo almadım artık 8. Aya giriş yaptık bunun rahatlığıyla almadığım kilolarıda alacağım 😂