mrveyvz AysApo Evet gösteriyor bile 🤭 yüzünü göstermişti bana en son gittiğimde bak bak köfte dudaklıya diye 😂
Kumsal_dilan Eylul0652 bestepeye gidiyorum sami ulsa ilk cocugumda da oraya gttim.dogum yaptm smdi 4 aylik olduk oraya gidiyorum
N_A_Z_L_I_M Eylul0652 Şehir hastanesi Necati hançerliogullari cinsiyet söylüyor güzel ilgileniyor tercih edebilirsin. Randevu almak için sürekli aramak lazım 🤷♀️
Eylul0652 N_A_Z_L_I_M bayan doktor tercihimiz tesekkut ederım fatma hocadan randevu aldık bakalım inşallah memnun kalırım
mrveyvz Eylul0652 Kendiside oluyor yanında asistanda oluyor ama muayeneye ultrasona Fatma Hanım bakıyor. Asistan bilgisayara bilgileri giriyor sadece
Didemmmmm Eylul0652 anladık i canım doktor çok önemli bazıları gerçekten çok ilgilenirken bazıları umursamıyor
Eylul0652 Didemmmmm 2 gun önce usg de görünmesine ragmen emın degılım 1 hafta sonra gel dedi doktor ben bile gordun sonra cıktık dısarı başladım aglamaya eşim baska özele goturdu hemen orda kalp atısını duyduk dünyalar bizim oldu
Didemmmmm Eylul0652 yazık ya cidden insanı alt üst ediyorlar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Nurcihn Sami Ulus beştepeye gidiyorum 27 haftadan beri 38+3 olcaz yarın Tuncay hocaya giidyorum ama şuan gebelere değil kadinhastaliklarina baktığı için elif hanıma verdi randevu cuma günü gittim simdi yine cuma günü gitcem bakalim kime verirse 😊