1_minik Ebrukarayali canım hergün yoğurt ye benim de bazen hafif ağrı olduğunda yoğurt yiyorum geçiyor…kalsiyum almak önemli bu dönemde…ben omega içiyorum d vitaminim var bide kan ilacım var ..
Sevooose 20+2 olduk. Bel ağrısım ve sabah bulantılari devam ediyor. Bebisimin hareketlerini geçen hafta hissetmeye başladım. Sanki karnımın içi 100 dönüm arazi. Bı orda bı burda pıt pıt 🤣🥰
SedaCeki Sedacan 21. Haftayi bitiricegiz bel ve sirt agrim basladi kaarnim baya kendini belli etmeye basladi .kizin icerde hard party yapmaya basladi. Ha bir de mide yanmasi felaketim olmaya basladi 🤣 her biri için milyonlarca şükrüm var 🥰
Mrvtkn Sedacan hayır sakaryadayız ama çok istiyorduk gaziantepe gitmeyi birkaç günlüğüne gezmeye geliyoruz 🌸 önereceğin restoranlar varsa hazırım 😂
eaktr Fatosfatos şuan oynuyor mesela 1 Saat önce tatlı yemiştim🙃 yorgun olunca ne ayakta olunca oynamıyor genelde🤷🏼♀️
Alyaveannesi Sedacan belim cok agriyor ve arada mide bulantim oluyor baska bir sorunum yok Allaha sukur ve oturursam surekli hissediyorum tekmeliyor surekli beni 🥰
ZM11-2019 Kalp hastasıyım çarpıntım çok oluyor 22+4 haftalığız bel agrısı kramplar oluyor akıntıda var tabi ama kızımın hareketleri hepsini unutturuyor ❤️
Sedacan Mrvtkn ciğerci Mustafa var canm Koçak baklava var malum buranın baklavası meşhur hayvanat bahçesi var dülük baba ormanı var piknik alanları da oralar da güzel 😍
HavvaMerve Sedacan 23+3 gece uykularım çok zor geçiyor bugün de biraz arada giren bir agrılarım var 🤦🏻♀️ Ev işi de çok yapamıyorum karnımdan