Ebrukarayali Merhabalar bizde 20+1 olduk. Ara ara diş ağrım oluyo sızlama gibi sizde de oluyo mu dr.um sadece vinelac isimli vitamini ve magnezyum verdi. Siz kalsiyum fln alıyo musunuz ? Pek dısardan alınmıyomus galiba
Sedacan Ebrukarayali yok canm benim doktorum daha vermesi kalsiyum ama ben heegün yoğurt ve süt içiyorum ☺️
1_minik Ebrukarayali canım hergün yoğurt ye benim de bazen hafif ağrı olduğunda yoğurt yiyorum geçiyor…kalsiyum almak önemli bu dönemde…ben omega içiyorum d vitaminim var bide kan ilacım var ..
eaktr Sedacan evet ya oluyor hem kasık hem bel ağrım oluyor, yatağa yatarken bile böyle kaşığımda ağrı oluyor, baskı gibi hissediyorum bazen de. Senin oluyor mu?
eaktr Sedacan bol çikolatalı tatlı yedim az önce mesela oynamadı🙈 bazen küçücük çikolata yiyorum hareketleniyor. 🙃
Sedacan eaktr ya maşallah Bnde az önce kuru kayısı Yedim beş dakika sonra içerde dans ediyor gibiydi korktum hatta bi an ilk defa bu kadar haraket etti sağda ve solda 😍😍
eaktr Sedacan yaa maşallah ne güzel😊 darısı başıma gelsin o fıldır fıldır günler😊 ultrasonda kıpır kıpır oluyor hep ama hissettirmiyor tam olarak işte🙃 sağlıklı olsunlar da yeter🙏🏻
Sedacan Hilal61halime inşallah bulantın geçer canm benimde akıntım bitmedi hiç ama o normal kokusuz olduğu sürece korkmana gerek yok 😇
DenizSayer Sedacan 19 haftalığız hareketi 18+5 te hissettim tek sıkıntı hızlı kilo almam ve bir iş yapınca feci bel ağrıları çekmem
Sedacan DenizSayer sağlıklı beslen canm geceleri yemek yememeye dikkat et Bnde de çok ayakta durunca bel ağrısı oluyor ve rutin temizlik yapınca o normal artık rahim büyüdü içinde bi can var elinden geldiğince çok yorulmamaya bak ☺️
Sedacan Portakalgeliyor Bnde geceleri uyanıyorum özellikle sağa sola çok dönüyorum ve o sırada uyanıyorum yavaş dönmek için ☺️
DenizSayer Sedacan teşekkür ederim canım tavsiyen için geceleri yemiyorum bende hareket yok maalesef birde troid değerime yeniden baktırmam gerek sanırım☺️🌸
Fatosfatos Sedacan doktora danıştiniz mi bende 23+3 oldum sağ kasıgim çok ağrıyo iki gündür. Sizin nasıldı
Fatma6937 Sedacan 20 haftalgz oglumla ıkı gundur uyku bile uyuyamıyorum yatarken sankı belım sırtım ıkıye bölünüyor oturrken hiç bişey yok nasıl geçer yaşayan varmı acaba?