Nurceren Slm kızlar 34+4 haftalık hamileyim wcye gittiğimde birden kanamam oldu şuan acile gidiyorum neolur dua edin bana 😔😔 çok korkuyorum
Seldaderin Nurceren benim ki peçeteyi kıpkırmızı yaptı nstde sancım yok ama geldiğimde Bebek hareketsizdi şimdi biraz kıpırdamaya başladı adet ağrısının aynısından var akşam 6 dan beri
Nurceren Seldaderin bende şimdi geldim baktı nstye bağladı bu doktorlar adamı deli ediyor kadın uykulu adam gibi bir açıklama bile yapmadı nstdeyim bakalım
Nursevindik Seldaderin magnezyum rahiö kaşlarını kuvvetlendirir bebeğin tutunmasını güçlendirir korkma
Seldaderin YaSeEeeee hiç bir sebebi yok aslında karnım ağrıdı bir baktım kan,ama benim ilk günden beri erken doğum riskim vardı iğne oluyorum sürekli şimdi yarın 36 olacağım Allah sana da bana da bebişlerinize de sağlık versin🙏🏻
Seldaderin Nurceren canım sabahı bekletiyorlar sanırım benim doktoru aradım tekrar kanamam oldu diye biley olmaz dedi 😞
Seldaderin Nurceren benim de şu an eşim var sadece annemin gelişi akşamı bulacak,başın sağolun Allah bebişine sana ve eşine uzun ömür versin