Kuzusunannesi birminikannesi ayyy hemde nasıl tuzlayıp tuzlayıp yiyorum bak canım yine istedi hemen yiyim 😀😀
Gamz09 birminikannesi ay inşallah duyarsınız çok güzel Bişey o minicik bedeniyle nasıl hızlı çarpıyor kalbi
KayaAlTimimi Her insanın farklıdır canım seninki de böyledir benim ablamın da böyleydi yani normal canım Peki kendinde bir farklılık var mı
Kuzusunannesi KayaAlTimimi ya aslında var göbeğim çok hafif çıkmaya başladı sadece tuvalete çok sık gidiyorum ve sürekli uykum geliyor
KayaAlTimimi Kuzusunannesi en belirgin belirtiler canım bunlar zaten tuvaletin gelmesi zaten başlı başına
Obsesifk Kuzusunannesi ben 16 haftalığım hala hamile değil gibiyim bazen unutuyorum bile zaten kilolu olduğum için göbek çıksada farketmiyorum
Beety26 1PrensAnnesi bende 6 haftalkm gogus hassytm 1 haftadir kayb oldu. Agirlasmisti test yapinca gecti gitdi hic bir seym yokk neden
1PrensAnnesi Beety26 belirtiler için aslında erken bi haftadasın en net 9-10 haftada başlıyo ama herkeste de olmuyo olmazsa neden yok demeyin şanslısınız demektir😊