1PrensAnnesi Kuzusunannesi 🤣🤣🤣 hiç bi belirti yaşamamıştım şuan çok şükür 32.haftamdayım bazen oluyor böyle her kadın bir değil
NurdanHakan Kuzusunannesi kendi kendine nazar değdireceksin maşallah de bende böle dedim dddim son iki haftadır hamile olduğunu hissediyorum öğürüp kusmaktan bişi yemeye korkar oldum bende 16.haftaya kadar iyiydim 19.haftamdayım son üç hafta çok bulantılı geçti Geçiyorda 🙁
MrTGcE Kuzusunannesi canm ben ilk haftalar hiç bişey hissetmiyordum ne kusma oldu bende ne mide bulantısı normal her zmaan ki bendim yani 😊 hatta eşim sürekli sen hamile degilsin bu nasıl hamilelik sen hiç kusmuyosun falan derdi 😄şuan 20+5deyim hala öyle yani hamileligim güzel gidiyo inşallah hep böyle gider 🙏
Beety26 1PrensAnnesi bende 6 haftalkm gogus hassytm 1 haftadir kayb oldu. Agirlasmisti test yapinca gecti gitdi hic bir seym yokk neden
Nisaam Bende 14+1 haftalık hamileyim bende kendimi öyle hissediyorum daha tam karnim belirginlesmedi bebegin hareketlerini daha tam hissedemedim ilk hamileligim ister istemez endişe ediyorum
Caglamehmet Kuzusunannesi yat kalk şükür et valla yemek yapmak değil kokusu bile yetiyordu 28. Haftaya yaklaştım sabah lari hala var kendine nazar etme maşallah 😊
gizemmm Benimde hiç bulantım kusmam olmamıştı çok rahat geçirdim şu an 32+5 im. Geceleri uyuyamıyorum maalesef sağa Sola dönmekten
Kuzusunannesi Ay sağolun yaa hiç ama hiç bi belirti olmaz mı sadece uykum çok geliyor ve tuvalete çok sık gidiyorum o kadar bazen unutuyorum hamile olduğumu
NurdanHakan Kuzusunannesi aslında olması gereken bu kadar büyüyen rahimin baskısından sık idrara çıkma ve kilo artışı ve hormonal sebeplerden göğüs hassasiyeti aslında hamilelik bu hamile olmak hasta olmak değildir ama bazılarımız maalesef çok ağır geçiriyor gerek bulantı gerek bas dönmesi vs.. hepsi hafif dozda olacak fazlası bilimlerin eksikliğinden olabiliyor maşallah de kendine
ozgeelcin Kuzusunannesi aynı şekilde benimde 9+4deyim kusma yok belirti yok sadece tuvalete çok çıkıyorum maşallah diyelim
Emine55 Kuzusunannesi benimde Yok belirtim. Ve bazen korkuyorum bişey mi var acaba die bebeğe bişey olmuşmudur die korkuyorum 11+1 im bnde 🙂