Bernadoruk 39 haftadaym ama hiç belirti yok geçen hafta hiç açılmam yoktu kanalada inmemişti bugün kontrolüm var bakalım ne diycek doktorumuz🤷🏻♀️İnş sen doğuruysun der😂
SekerAnne Arya92 😅😅😅 .... ben yine bulantı ve ishal ile güne başladım az bir kahvaltı sonrası gideceğim bakalım doktora
Burcumm 39+1 tık yok😂 bugün kontrolüm var hayirlisiyla yavrularımızı kucağınıza almayı nasip etsin rabbim😚
Fato089910 Bende bugün normal doğuracakmışım kızlar drum öle diyor jelle olacakmış nasıl olacaksa artık korkuyorum hiç de uyumadım stres sıkıntı normal Doğum günü belli olup Doğum olur mu ya normal mi bu sezeryan olsa tmm da bekliyemiyoeum da hayır olmıycm diye ilk bebeğim birşey olur geçince günü diye korkuyorum şeker de var napıcz bilmem bugün 1:30 da gidicm hayırlısı
SekerAnne Fato089910 arkadasım da 40 dolunca suni sancı verilecek gün ayarlandı ...jeli bilmiyorum sanırım rahim yumuşatıcı olabilir
DonatAysegul Fato089910 canım ne yaptın sen benimde doktorum jelle başlatacak pazartesi Doğumu mu nasıl birşey bende merak ediyorum
Betl 39+4 bekliyoruz belim karnim ağrıyor tamam bu sefer diyorum sonra geçiyor randevumda daha perşembe :(
SekerAnne Mrvcvn inş açılma veya sancı vardır da siz fark etmemişsinizdir ben de bugün öyle niyetlerle gideceğim