NuseybeNurrnsoy 39+3 Doğuma 4 gün var heyecan 🤰👼bir yandan arada korkular 😥🙈 acayip duygular içindeyim ben ve şuan belimde agrı acaba 🤦♀️🤱 mı Die Die başlık atıyorum 👼💁♀️☺️😂🤗👼
Ygzsmt NuseybeNurrnsoy 38+3 bekliyoruuzz sancim gelsin diye dua ediyorum bu sancimi acaba diye seviniyorumm hayirlisiyla olsun artik zaman durdu resmen gecmiyor 🤗
XveAnnesi NuseybeNurrnsoy benim de şuan belim karnım agrıyo böyle mi başlıyo acaba ilk gebelik olunca emin olamıyor insan 38+6 dayız bizde hep korku hem mutluluk farklı bi duygu var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
NuseybeNurrnsoy Suu benim de 4 gün sabah dr çağırdı artık Sünni sancın verelim bakalım bi dedi felan ama benim hiç niyetim yok bebiş gibi 🤗
Suu NuseybeNurrnsoy hadı hayırlısı ınsallah bende hıc uyumuyorum bebegımı beklıyorum ama saglıklı olduklarda ınsallah 😊hayırlısıyla zamanında gelsınler 🙏🤗
NuseybeNurrnsoy Suu inşallah inşallah sorunsuz olsunlar da 🤗🙏 benim şuan arada tam rahimde bir kasılma oluyor ama ilk bebek olunca anlamıyorum tabi ne olduğunu sancı mı değil mi 🤦♀️
EzgiEce 39+5 olduk bizde; sancım yok; gaz sancılarımı sancı sanıp uykusuz kalıyorum işte böyle 🤣 ilk olunca böyle tedirginlik oluyor galiba 🤰🏼🐣
Dimplesgirll 38+2 olduk tık YOk hergün sıcak duş alınca artık bebişim kasılmaya başlıyor ama sancı gelmiyor bir türlü kızlar o yüzden bu hafta hurmaya ve çömelip kalkma egzersizine başlıycam bu arada reflü tavan yaptı bende midem yanıyor önceden süt ve soda içince kesilirdi şimdi fayda etmiyor daha çatı muaynesi olmadım bile perşembe randevum var bebeğimin başı büyük ve doktor Hale’n normal olur diyor korkuyorum ama biran öncede kucağıma almak istiyorum
AslzdenSoyda Dimplesgirll kilosu me durumda bebeğinin bnde seninle aynı durumdayım38+1 m.. bndedde tık yok 😂 doktor bana sezeryan demıstı bn farklı bı doktora gttım prrsembe catı muayensı ypcak banada
SekerAnne NuseybeNurrnsoy benim bugün 40+0 kasılmalarım arttı bulantım da var 11 gibi gideceğiz bakalım 🙄🤪
SultanElmasDemirel 38+4den selamlar. Bizde de tık yok. 40laro görmek istemiyorum inşallah o kadar beklemez sıpam :))