Arassinannesii Muciiizemm kahverengi olarak devam etse allahin izni ile bisi olmaz kirmiziya dönse sikinti benim ilk 3ay kahverengi devam etti cok sükür bi sikinti cikmadi bol bol dinlen uzan
GulcanDongel Arassinannesii 3ay sonra risk kalktı mı acaba, benim doktorum öyle dedi 2.5 3 ay olunca bebek büyüyo kenara atar dedi.
GulcanDongel Arassinannesii 7+6 haftalığım. İnşallah 3 ay sonra kesilir lekelenme. Heran bişey olcak korkusuyla yaşıyorum 😓
deryakadri GulcanDongel öyle dediler canım bilmiyorum bende bi hafta sonra kontrole gideceğim Allah’ın izniyle inşaallah bi şey yoktur düzelmiştir bizde 11 haftalık olduk bugün
Sineemiis Muciiizemm pıhtılaşma testi yaptırmalısın bence benim ikincide de kanama olmustu bi kaç gün sonra kalbi durdu korkutmak degil amacim sakin yanlış anlama oksapar igne falan verirse bebeğin yasama şansı oluyor
deryakadri GulcanDongel Allah razı olsun canım sizindir inşaallah lekelenme geçer Allah sağlık sıhhat versin geçmiş olsun
Arassinannesii Muciiizemm cok Sükür iyisin benim 3 ayda kesildi Insallah allahin izni ile bisi olmaz sürekli düsünme ne oldu ne olacak diye sakin ol ve dua et
Muciiizemm Arassinannesii yaa o kadar sürdü mü inşallah benimde biter iğne yaptırdım progestan 200 mg kullan dedi fitil olarak geçer dedi bişey olmasın da ben sabırla beklerim onu