ysfali06 OMAYBABY bizim son 2 olacaktı ama bebişimiz erken davrandı şmdi 10 günlük 🐣 İnş hepiniz sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza 🌸
OMAYBABY 35rabia bizde pazartesi 39 oluyoruz ama belirti yok hiç dün nst ye girdim sancı falan yok ☺️
OMAYBABY E-sez85 hayırlısı olsun inşallah bizde dün nst ye bağlandık ama sancı falan çıkmadı hala beklemedeyiz ☺️
Omurdeniz Son 20 benimde ben çok hareketliyim hareketli olursa doğuma hazır demekmiş bilmiyorum bekliyoruz
OMAYBABY Msydn6 bizim de normal inşallah bi aksilik çıkmazsa, Allah’ın izniyle inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız ☺️🙏🌸
Rehazel 40 +2deyim baş aşağıda ama kanala girmedi hala açılmada yok 🤪 pazartesi tekrar bakıcak yoksa sezeryan dedi doktor hayırlısı artık 🤲
OMAYBABY Rehazel ben 36. Haftada gittiğim de baş aşağı dönmüştü 37+4 de gittiğimiz de kanala girmeye başlamıştı şimdi 38+5 iz ama gelen giden yok beklemekteyiz ☺️🙏
mutluugizz Ay Kızlar MaşaAllah kaldığı kadar kalsınlar . Benim erken doğum riskim var o günleri öyle bekliyorum ki korkuyla Allah ım yaşatmasın 😔