SekerAnne Arkadaşlar 40 haftamızı bugün doldurduk ciddi anlamda vajinal batma gibi agrılarım var o sırada b bebek kasılıyo sonra tuvaletim geliyor, zaten bel ağrımda var size bu da bir belirti midir?? ilk hamileliğim yorumlayamıyorum
939918 SekerAnne bel Ağrısı sık idrara çıkma vajinaya baskı kasılma bunlar hep doğum belirtisi canım inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi kolay doğumunuz olur 🤗🙏
SekerAnne 939918 sizce doktora gitmeli miyim yoksa yarın 11 de gideceğiz zaten bekleyeyim mi , ha bi de unutmadan sabah bulantım oldu çıkardım ve ishal gibiydim
SekerAnne 939918 Allah razı olsun duanız için amin amin çok aminn Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımızla kavuştursun
Ayselcnt SekerAnne Ağrıların düzenli değilse bekle istersen.. Sabah giDecekmişsin zaten saatini erkene çekebilirsin..
939918 SekerAnne çok aşırı agriniz kasilmaniz yoksa bence bekleyin derim ama içiniz rahat edecekse bı acile gozukun
SekerAnne Ayselcnt doktorUm dolu idi ama yine de sen gel sesi sağ olsun erken gitsem de sıkıntı olmaz dediğiniz gibi,ne kadar kötü bilmemezlik..ayıptır söylemesi önceden ilk geceden korkardık bilmeyince şimdi de sancıdan 🙊
LiyaNehir SekerAnne 😂😂😂 bakbrn ikinciye doğurcam ama sancı nasıl başlar bilmiyorum. İlkinde suyum birden boşlmıştı direkt suni sancı verdiler hiç anlayamadım o yüzden şimdi tecrübe edinicem inşallah 😂😂
Ayselcnt SekerAnne Aynen canım.. Bebek iyi olsunda..biz çekelim sancı önemli değil.. ben 37+5 im.. Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah..