Elcnbykckr Ben medikar da şerife hanımda Doğum yaptım aşırı memnun kaldım şuan 2.gebelik yine ona devam ediyorum. Aklına takılan ne varsa sorabilirsin bana
buseazizoglu Elcnbykckr normal mi yaptın sezeryan mı 🌸 bide bebeğin kilosu dediği gramla aynı çıktı mı canım doğumdan sonra
Elcnbykckr buseazizoglu ben kendi sağlıksak sorunum yüzünden sezeryan oldum normalde Şerif’e hanım normal Doğum yaptırmayı cok sever
Busesue Yasmin95 decavit vermedi gene pregofem diye 150 tl lik bi mutivitamin omega yazmıs ilaçla 200 e patladı 😂🤦🏻♀️ Demir magnezyum d3 prilam haplarını yazmıs
Busesue Bide 12+5 olduk bi kasılmalarım var kasıkklarımda sormayın ikili tarama yaptık bugün yine dört tüp kan🤦🏻♀️ İdrar aldı kan değerlerinde taramanın sonucu mu cıkıyor ki
Yasmin95 Busesue 2 li tarama için de kan almıştır kağıt vermediler kan aldığın yere veriyorsun onun sonucu 2 hafta sonra falan çıkıyor
buseazizoglu Busesue Yasmin95 bende dün Dilara hanımda kontrolüm vardı bebek kanala girmiş perşembe tekrar gel dedi 🙈
Yasmin95 buseazizoglu anladim bence Perşembe yatış verecek sana 🙈 şuan öyle hissettim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 bir avazda dogurursun inşallah
buseazizoglu Yasmin95 ay Dilara hanıma çoookk güveniyorum o ne derse yapmaya hazırım gerçekten 🥰🥰🥰 inşallah onun eline doğar bebiş 🙈