Busesue buseazizoglu evet canım şikayet varı okuyorum internetten de cok magdur olanı duydum ama bu senin basına mutlaka geleceği anşamına gelmiyor 😊
Busesue buseazizoglu sen bana senin gibilerin hikayesini duymaya cok ihtiyacım olcak bakalım nasıl tecrübe ediceksin ilk dogumun herhalde seninde canım bartında mı oturuyosun
buseazizoglu Busesue evet canım 15 günüm var Allah nasip ederse ilk doğum gerçekten doğumun sancısından korkuyorum ☺️ Aslen bartınlıyım normalde Ankara’da oturuyorum eşim suriyeye gittiği için bende annemgile geldim 🥰
Yasmin95 İnşallah hepimizin güzel doğum hikayeleri olur hepimizin güzel anıları olur 😊 sağlıkla kucaklarimizi alırız evlatlarımızı inşallah 🙏
Alya74 Yasmin95 evet 39+2 ile 5 Nisan’da doğum yaptım kızım kakasını yutmuş o yüzden yenidoğan yoğun bakımına alındı çok şükür dün taburcu olduk
buseazizoglu Alya74 aa gözünüz Aydın 🥰çok geçmiş olsun 🙏🏼 Doğumunuz nasıl geçti devlette doğum yaptınız dimi
buseazizoglu Busesue yok benim bildiğim hastaneye verilen para tamamen hastanedeki ücretin diye biliyorum hepsi içinde diye biliyorum canım
Canfat buseazizoglu geçen yıl olmuştum canım 2020 mart ayında tam coronanın patlak verdiği zamanlardı bide çok yoğun çalışıyorlardı hemşireler ama inan çok güzel yüzlüydü ebeler falan
Fidanil Kızlar bende 24. haftadayım güzel haberlerinizi bekliyorum sağ Salim,sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🏻 Bartın kadın doğum ve ya medikar düşünüyorum bende
buseazizoglu Fidanil aminn cümlemiz inşallah 🙏🏼 şuan burda olanlar çoğu Bartın kadın doğum ya da Karabük medikar arasında ☺️☺️Artık doğum vakti yol nereye götürürse 😅
Busesue Yasmin95 yarın pazartesi dilara hanıma kontrole gitcem 13. Haftamızda taramamız var bakalım ne gibi haplar verilcek😭🤮