buseazizoglu çok doğru söylemiş ilk doğumumda bende korkuyordum senin gibi aynı endişeleri duyuyordum ama sonra gördüm ki korkacak hiçbir şey yok doktorlar da ebelerde çok ilgili benim son ana kadar normal doğumdu ebeler çok güzel ilgilendiler son anda acil sezaryen oldum yine doğumdan sonra da çok güzel ilgilendiler. Hatta yanımda yatan bi kadın vardı fenalaşmıştı, eğer ondan etkilenip korktuysan odanı değiştirelim bile dediler kaç defa 🙏🏻 Ben çok memnun kaldım şimdi Allah nasip ederse ikinciyi de devlette yapmayı düşünüyorum.
Ayrıca 6 ay önce eşimin kuzeni devlette 5 ay önce de eltim karabükte doğum yaptı devlete göre ilgi alaka evet özel olduğu için bi tık fazla olabilir ama öyle aralarında dağlar kadar fark yok ikiside bebek ve anne için ne gerekiyorsa ona göre davranıyorlar o kadar .
en basitinden bi hafta önce düşük tehlikem var diye 3 gün hastanede yattım doktorumdan hasta bakıcılara kadar yine herkes çok güzel çok ilgili davrandılar 🙏🏻
Biraz uzun oldu ama neyse kısaca korkacak çekinecek hiçbir şey yok bence için rahat olsun 😊