Z-asena buseazizoglu bi tanidigim 2 dogumunu da bartin devlet hastanesinde yapti. Memnun gayet. Ozele gitme imkani olduğu halde oraya isteyerek gitmezdi yoksa. Bende ist a gelmeseydim ben de devlete gidecektm bartnda 😊
Canfat buseazizoglu ben varım gerçi şuan gebzede oturuyorum ama doğumumu bartında annemin yanında yapmayı düşünüyorum allahın izniyle mustafa beye gidiyorum çok seviyorum doktorumu çok çok memnunum çok şükür 🤲
NilGrl buseazizoglu buseazizoglu bende dilara hanıma gidiyorum 37+3 benimde. Ayın 14 de gidicem çatı muaynesi yapacak. Sizin gibi karabük veya bartın devlet hastanesi düşünüyorum bakalım. ☺️ Karabükte araştırmaya gidiyorum.
buseazizoglu Yasmin95 maşallah 🧿 bende 36+5 oldum 5 dakka önce 🥰 doğumu devlette yapmayı düşünüyorsunuz dimi
buseazizoglu Yasmin95 evet ama kararsızım. Yakın zamanda devlette doğuran tanıdığınız akrabanız var mı doğum yapıp ebelerden memnun kalan 🥰 biraz korkuyorum ☺️
Yasmin95 Bir arkadaşim doğum yapalı 20 25 gün oluyor ama hiç sormadım açıkçası normal doğum yaptığı o benim 2.ci gebeliğim sezeryan olacağım
buseazizoglu Yasmin95 ya ben biraz tedirginim açıkçası ebeler iyi mi davranıyor kötü mü fikrim yok ilk doğumum normal istiyorum ama nasıl olucak onu da bilmiyorum 🥲
buseazizoglu Z-asena anladım içimi ferahlattınız teşekkür ederim 🥰🥰 doktoru kimdi acaba biliyor musunuz
buseazizoglu Alya74 ya doğurunca mutlaka bana yazar mısınız lütfennn 🙏🏼 Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Yasmin95 buseazizoglu merhaba merak ettim doğum yaptınız mı aceba yada karar verebilirsiniz mi nerede doğum yapacağınıza 😊
buseazizoglu Yasmin95 hayır canım 37+3üm daha hala karar veremedim iki hastaneyi idare ediyorum Karabük’le Bartın’ı 😬 siz ne durumdasınız 🥰
Alya74 Yasmin95 evet 39+2 ile 5 Nisan’da doğum yaptım kızım kakasını yutmuş o yüzden yenidoğan yoğun bakımına alındı çok şükür dün taburcu olduk
Canfat buseazizoglu kesinlikle bartında yapın derim ben bir kere zorunlu kürtaj oldum ebelerin ilgi alakası muhteşem size moral veriyolar yansıtmıyolar bişey agrasif değiller gayet güzel ilgililer