minikturta metehaninannesiii kiiizzzzz aynen aynen ya valla böyle okurken bile afedersin ağzım ayrıldı sanki şeftalinin suyu ağzımda yani o derece 😂😂😂😂😂😂😂
metehaninannesiii minikturta sus sus aklıma geldi hahahahahaha valla ağzım iyice sulandı salya akacak o derece 😂😂😂
Olivia minikturta markette daha dün gördüm 4e bolmuslerdi ama çoktan orda duruyor diye alamadım 😅😅 alırım bu günlerde ama
minikturta metehaninannesiii kız tamam dur dur 😂 metro varsa orda oraya bi bakın yukarda yazmışlar orda vardır diye 😂
minikturta balbocegim27 tamam canım çok teşekkür ederim yarın ilk isim metro ve migrosa gitmek olacak 😘
Emel38 Olivia az önce bir yerde buldum ama kapatmış dükkanı pazartesiye kaldı bizim karpuz.tatli iran karpuzu hemde 😁
Mervenurhmzgl Gkc123 ben bi mevye sipariş verdim donmuş geldi ve çözülmesini bekleyin yazıyordu çürüktü kokuyordu resmen hiç tavsiye etmem verdiğin parayla kalıyorsun neyseki buldum yedim sonradan 😂
Vaveyla23 Canim muhacir pazari var ya onun orda manav varmış orda herseyi bulursunuz demişlerdi bide selçukluda paşa manav gurme varmış netten yol tarifine bakarsın orası hamile manavı diye geçiyor 12 ay istediğiniz her meyve mevcut dediler