ayshoo Merhaba kızlar; Anca fırsat bulup hikayemi yazabiliyorum sizlere bunu yapacağım hiç aklıma gelmezdi oysaki bi an kızım hiç gelmicek zannetmiştim🙈 sabah 07:30′da regl sancımla uyandım iç çamaşırım ve pijamam ıslaktı değiştirdim yattım tekrar bir ıslaklık hissettim lavaboya gittim çişim gelmişti idrar kaçırıyorum zannetim ama kanlı bir parça düşmüştü doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi çatı muaynem yapıldı 2cm açıklığım vardı ve biraz daha suyum aktı bacagımdan bikaç damla kadar hemen yatışım yapıldı suni verildi doktorumla daha önceden sancı durumuma göre epudral alırım diye konuşmuştuk herşey çok iyi gidiyor ben sancıyı çok fazla hissetmiyordum ara ara gelip çatı muaynesi yapılıyordu 5-6 cm bulmuştu açıklığım ve yumuşamam vardı zorlanmadığım için epudral almadım açıklığım 8 cm olduğunda hem bebekle suni sancının bastırması biraz zorladı ama anlık dayanılmaz asla değil yürüdükçe geçiyor 9′5 cmde doğumhaneye alındım toplamda 11′den 2′ye kadar suni aldım buraya kadar güzel gelip ıkınmayı yapamıcam diye çok korkmuştum ama bebek dayandığı zaman inanın istemsiz bir ıkınmayla çıkıyor ne ara çıktı şok oldum pıt diye kızımı gördüm ağladı mı diye sorular sordum o an panikle duymamıştım gögsüme koydular dünyalar benim oldu muazzam bir duygu tarifi yok ne zaman dikiş atıldı toparlandık bebegime bakarken hatırlamıyorum bile çok şükür 1. haftamız bitti bile rabbim hepinizin evladını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🌺🌺🤍🤍 Sorularınız varsa cevaplamak isterim elimden geldikçe öncesi sonra ne lazım olur aklınıza ne takılırsa🥰
glnzem ayshoo MasAllah Rabbim bize de böyle kolay doğum nasip etsin 🙏🏻😊 ilk gebeliğiniz miydi ? Genelde ilki zor olur derler de merak ettim
Damlahtp ayshoo allah analı babalı büyütsün inşallah💙 ben şeyi merak ediyorum normal doğuma gidiyoruz ya ıkınamadık diyelim acaba ne oluyor🤣😮
ayshoo Damlahtp amin canım hepimizinkini☺️ bende ondan çok korkuyordum hatta sancı girdiginde ıkın deniliyor yok yapamıyorum dedim nasıl doğurucam o an çok korkmuştum o kadar dayanıp sezeryan olursa diye ama bebek dayandığı zaman istemsizce ıkınıyorsun seni yönlendiriyor resmen😊
Adalet-22 Damlahtp karnınızdan bastırıyorlar. Ben ilk çocuğumu öyle doğurdum. Doğumdan sonra karnım mosmordu
3441K ayshoo ah en çok korktuğum :( artık bulanti yaşamak istemiyorum bari dogumda bulantim olmasa ama oluyormus burdan okuduğum kadarıyla 😐
ayshoo Lalala7667 içgüdüsel oluyor canım bebek seni yönlendiriyor☺️ benimde korkum oydu ama gelmek istedigi zaman öyle bir ıkınıyorsun ki 😁
ayshoo Dennisss 27 yaşındayım ilk günler otur kalkta rahat değildim acı falan yoktu öyle bikaç gün içinde düzeliyor doğum yapmamış gibi dolandım hep☺️
Eessra_1 Benimde ilk doğumum olacak kardeşim 31+5 deyim ,çok korkuyorum ama senin by6hikayeni okuyunca rahatladım,Allah razı olsun, yani kaldıramayacagımız bi şancı değil öyle mi kardeşim? Hayal ettiğin gibi zor olmadı kolay oldu değil mi?
ayshoo Eessra_1 kesinlikle canım ya ki ben kan aldıklarında kötü olan biriydim regl sancısı çeker gibi sadece açılma artıp bebek dayandığı zaman daha fazla hissettirdi kendini ama oda sürekli değil anlık ve dayanılmaz bi sancıda değil 10. günüm nasıl doğum yaptım unuttum inan😅
PurpleTail ayshoo çok güzellll 🌸 gözünüz aydın bebeğinize kavuşmuşsunuz.Benim bir kaç sorum var 🙈 1-Lavman yapılıyor mu? Ikınırken ta tuvaletim gelirse diye çok korkuyorum😟 2- Kolay doğumunuz olmuş öncesinde spor yoga vs yapmış mıydınız? 3-Hemen sütünüz geldi mi ? Bu kadar ☺️
ayshoo PurpleTail amin darısı başınıza inşallah canım🌺1- lavman yapılıyor içiniz tamamen boşalıyor doğumda yapma gibi bir durum olmadı☺️ 2-eliptik bisikletim vardı evde hafta 1-2 onu yapıyordum 40 dk ama düzenli degil havalar soğuk olupta yürümeye çıkamadığım zamanlarda yürümeye çalıştım ama sonlara doğru ağırlaştıgım için çok fazla adım atamıyordum en fazla 6bin oda nadir ben yapısal diye düşünüyorum bu rahatlıgı ama çevremde 10 bin atıp hergün açılması olmayan arkadaşlarım olmuştu çnkü☺️ 3- sütüm vardı hemen muayne ediliyorsunuz zaten doğumdan sonra ama bebeklerin çeneleri o kadar kuvvetli çekemediği için ağlamıştı kızım iki gün mama takviye yaptım sonrasında pompa makinasıyla sağıp verdim şırıngaya çekip şuan normale döndük çok şükür 11. günümüz oldu☺️