UrazyadaMasal T_M yani analık iznini 37. Haftaya kadar uzatıp normal rapor aldınız doğru anladım değil mi. Durumda bana böyle bişey söyledi ama bir kaç araştırma sonucu izne çıkmak gerektiğini öğrendim.
T_M UrazyadaMasal evet normal rapor alacaksanız dogum izin haftasına girmemeniz gerekiyor binevi yıllık izninizden kullandınız yada ücrersiz izine çıktınız gibi
SibelAyse01 ikizannesi24 hangi şehir ve hastahane acaba benim kanama olduğu halde devlet 20 gün verdi sadece 😔🙆🏼♀️
ikizannesi24 SibelAyse01 kocaeli izmit konak hastanesi canım ikiz olduğu için riskli benimki şuan o yüzden verdi banada
efruzzz UrazyadaMasal 32 de calisabilir raporu almaniz lazim aksi taktiede çalışamazsınız calisabilir raporu veren doktor nasil normal rapor yazacak bu calisamazsiniz anlamina gelir bu durumda 32 de dogum iznine ayrilmaniz gerekir
tknmltm UrazyadaMasal 32. Haftaya kadar özel sektörde hasta olduğunuzda kaç gün rapor hakkınız var ise hepsini alabilirsiniz. 32. Haftadan sonra alınan tüm raporlar analık iznine giriyor ve başka bir hastalık sebebi ile alınan raporda olsa analık izninizden gidiyor. Yani 32. Haftanıza kadar başım ağrıyor belim ağrıyor diyerek bir hafta on gün rapor alabilirsiniz bu sizin 8+8 Haftalık analık izninizi etkilemeyecek
iremlij Merhaba. Peki 90 gün pandemi nedeni ile dolmazsa şayet SGK ya dışarıdan ödeme yaparak 90 güne tamamladığımızda da doğum parası hakedişimiz oluyor mu acaba bilgisi olan var mı ?
nickneyime Doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir belgeniz olması gerekiyor. Burada başlatılmayan doğum izni doğumdan sonrasına ekleniyor. 32. Haftada çalışabilir raporu almanız, 37. haftada da doğum izni raporu almanız gerekiyor.