Mercimek26 UrazyadaMasal hayır alınamıyo heyette istirahatte direk izine başlıyorsunuz. Doktorunuzun bahsettiği çalışabilir raporu o 5 haftayı doğumdan sonraya aktarmak istiyorsanız öyle yada böyle çalışmak zorundasınız
Nehirimmm06 Sbhtzmn canım her hangi bi sorun oluyor mu heyet raporlu olmandan dolayı doğum parasın da sıkıntı çıkarmıyorlar dmi
Sbhtzmn Nehirimmm06 yok canım cıkmaz neden cıksın kı sonucta ben bugune kadar çalışmışım bile isteye heyet almadım ki olagan üstü durum sonucta
Ozgepoyrazaden 4 hafta raporunuzu alıp , peşinden 32. Haftada analık izni raporunuzu alabilirsiniz . Etkilemez . Önemli olan son 1 yıl içinde 90 gün sigorta primizinizin ödenmiş olması .
UrazyadaMasal Ozgepoyrazaden bana 32. Haftamda yazabilecegini soyledi ama ben mi yanlış anladım bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolüm bakalim
Nehirimmm06 Sbhtzmn ben 10. Haftamdan beri heyetiyim canım bi kaybım var 17 haftalık bu hamileliğimde kanama oldu başlarda sonra rahim ağzım kısa bulundu simdi hala raporluyum ama tabi benim çok uzun olduğu icin merak ediyorum sorun çıkar mı diye
Nehirimmm06 Sbhtzmn su an istese çıkarabiliyor 8 haftalık süreyi aştım ama napacaklar bilmiyorum. Canım
Handeslife UrazyadaMasal yol yemek paran kesilir bence. SGK fan alınacak parayı etkileyeceğini sanmıyorum ama çalıştığın yerin muhasebesine sor bence ya da bilen birine
ikizannesi24 Sbhtzmn bende özel hastaneden 45 gün heyet raporu aldım sadece kendi doktorum yazdı gidip rapor biriminden aldım kimse imza falan atmadı verebiliyorlar yani
SibelAyse01 ikizannesi24 hangi şehir ve hastahane acaba benim kanama olduğu halde devlet 20 gün verdi sadece 😔🙆🏼♀️
T_M UrazyadaMasal etkilemiyor canım ikiz gebeyim 30 haftalıkken izne çıkmam gerekiyordu 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım (sınır bukadar)bütün rapor hakkımı dogum sonrasına sarkıttım aynı gün normal rapor da aldım ssk ve muhasebecime danışarak yaptım 37 hafta öncesi dogum gerçekleşirse rapor devreye giriyor
UrazyadaMasal T_M 37. Haftaya kadar birde ikiz nasıl çalıştınız ya ben 30. Haftadayim bütün gün ayaktayım marketteyim yoğun birde çok zorlanıyorum ☹️
gizemozdemir1990 UrazyadaMasal dogru mu anladim bilmiyorum ama 32.haftada yasal izin harici rapor yazamaz doktorunuz. 32de ya yasal izninizi baslatir yada calisabilir raporu verebilir.
UrazyadaMasal gizemozdemir1990 ben dru yanlis anladim galiba kafam karıştı ama beni 32.haftamin dolduğu gün kontrole çağırdı ve bugüne kadar rapor yazmadım başka raporun yoksa 4 5 haftalık yazabilirim dedi anlamadm bende bakalım gidince ogrenicem
UrazyadaMasal T_M yani analık iznini 37. Haftaya kadar uzatıp normal rapor aldınız doğru anladım değil mi. Durumda bana böyle bişey söyledi ama bir kaç araştırma sonucu izne çıkmak gerektiğini öğrendim.