Funda2735 Asafimmm maşallah o his hiçbirşeyde yok ama baştan söyleyeyim zaman geçmiyor hiç gibime geliyor benim 9+6 olduk bugün 😂😂😍
aysem09-01 Asafimmm bende 6+0 bugün 3gün sonra kontrolüm var inşallah bende duyarım o dünyanın en güzel sesini 💜🤲🏻
Asafimmm Funda2735 sizede maşallah 😍 evet biraz erken ögrendim ben zaman geçmekle bilmedi ama sonunda duydum ya koca bi oh cektim rabbim isteyen herkese nasil etsin inanılmaz bi duygu 🧿🙏🏼
Sevgikaya1525 Funda2735 inan zaman çok çabuk geçiyor ben öğrendiğimde 4 haftalıktı şimdi 16 haftalık😂bazn zman çok.çabuk geçiyor diorm cnm
Funda2735 Asafimmm aminn inşallah o sesi duyana kadar boş gebelik olur mu acaba nolur neler araştırdım bir ben biliyorum ama hamd olsun büyüyoruz Allaha emanet ol teyzemiz 😍😘
Asafimmm Funda2735 yaa bende bendee sorma neler çektim 😍 hamdolsun 🙏🏼 Sende allaha emanetsin kuzumm benim ❤️
duygu0693 Asafimmm aa aynıyız 😻 bizde 29 martta gittik keseyi gördük doktorumuz 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalım demişti acaba bizde gitsek duyabilir mıyız
Busra_korkmazz Asafimmm benimde 15 subat bende bugun duydum hamdolsun.. 🥰 ins rabbbim tamamina erdirsin
Arzu_94 Asafimmm sizle aynı benim resmen 15 Şubat son adet 25 martta keseyi gördüm o zaman bende şimdi gitsem kalp atışını duyacağım demekki 😇
Busra_korkmazz Arzu_94 sizinle ayni gunmus benimde 15 subat Cok guzel bi duygu.. ins sizde duyarsiniz saglikla
minnosannesiii Arzu_94 benimde 16 şubat son adet keseyi gördük inşallah yarın kalp atışını duymayı planlıyoruz 🥰
Arzu_94 Busra_korkmazz inşallah canım ama benim doktor çok dolu ya 13 nisana randevu verdi o güne kadar bekleyeceğiz artık inşallah duyarız gözünüzaydın ❣️🐣