papatyaanneee Dün akşam eşimde covid pozitif çıktı filyasyon ekibi bana dün akşam hemen test yaptı testim negatif çıktı. Yalancı negatif olma ihtimali varmış. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Kaç gün sonra test yenilenmeli en son temas dün(perşembe) oldu. Birde bu dönemde nasıl beslendiniz ben çok panik yaptım çok korkuyorum 😔😔
butterfly_ papatyaanneee bende şuan karantinadayım geçmiş olsun öncelikle bana hemen test yapmadılar eşimden 4 gün sonra bende belirtiler çıktı öyle yaptım pozitif çıktım belirti görür görmez testi yenilemelisin stres yapma Çok iyi beslenmen lazım ben meyve çok yedim özellikle portakal . Su çok iç .
Beyzan papatyaanneee test yenilemeyi belirti yoksa yapmıyorlar. Ama duruma gore 3-4 gün sonra da pozitif çıkabilirsiniz. İnşallah hic belirti olmadan atlatırsınız eşinize de çok geçmiş olsun ben yaşamadım ama duyduğum bol sıvı alımı ve vitamin alımı iyi geliyormuş
12oe papatyaanneee sizin durumun aynısını biz yaşıyoruz şuanda. Eşim pazar sabahı test verdi negatifti ertesi günü öksürmeye basladı salı aksamı yine test verdi çarşamba gecesinde cıktı pozitifti. Hemen sağlıkcıları aradım bende test yaptırmak istiyorum diye ben negatiftim ama bi yorgunluğum vardı zaten ertesi günü bende öksürmeye başladım eminimki şunada pozitifim tekrar test yaptırmadım. Coraspirin kullanıyordum zaten doktorumla görüştüm bol bol dinlen dengeli beslen bol su iç dedi. Gerçektende bugün 3.günümüz dinlendikçe geçiyor ve gerçekten moralinin iyi olması lazım eşimle ayrı ayrı duruyorduk çok moralim bozuluyordu bugün biraz uzaktan uzağa gördük birbirimizi ay öyle iyi geldi ki. Bebeğimin hareketlerini takip ediyorum hep yemek yedikce hareketleniyor oda o yüzden sürekli faydalı şeyler yemeye çalışıyorum. Çok geçmiş olsun eşinizede sizede umarım bir an evvel iyileşirsiniz. Korkmayın bende çok panik bir insanım dua edin hayırlısıyla geçecek 🤍
Gigy papatyaanneee bulaş süresi 5 gün ,4-5 gün sonra yapınca doğru sonuç verecektir sonuç ,bol bol c vitamini alın ,bol su için stres yapmayın burada çoğu gebe olmuştu yazmıştı,bebeği etkilemiyor demişlerdi sağlıcakla geçsin inşallah 🙏🌸
papatyaanneee butterfly_ o halde benim testim pazartesi yenilense çıkabilir varsa. Bol su içiyorum sebze meyve tüketiyorum. Bugün hafif bir boğaz acısı var galiba psikolojik öyle düşündüğüm için bilmiyorum 😔 size de çok gelmiş olsun..
butterfly_ papatyaanneee yani virüs bulaşsa da hemen belirti göstermiyor maalesef .bekleyin belirti görünce hemen yaptırın çok teşekkür ederim korkmayın bende korktum ama Allah beterinden korusun bende ağır eklem ağrısı vs. Yaşadım baya kötüydü ama dua ettim hep . Allahım korusun herkesi bide salak salak insanlar çıktı aaaaa bebek nasıl iyi mi gibi sorular sordular benim psikolojimi de bunlar bozdu ben zaten düşünüyorum hastaneye gidemiyorum nasıl onu da bilmiyorum bi de densizler böyle sorular soruyor beni onlar yıprattı
papatyaanneee butterfly_ o kadar haklısın ve seni o kadar iyi anlıyorum ki bugün beni arayan herkes eşin atlatır onu düşünmüyoruz da senden korkuyoruz bebekte var diyorlar eşim bir odada izole tek başıma kalakaldım o kadar moralim bozuk ki Allah yardımcın olsun seninde 🙏🏻
papatyaanneee Beyzan Çok çok teşekkür ederim bende bugün kadın doğum doktorumla görüştüm yalancı negatif olabilir 3-4 gün sonra tekrarlayalım testi dedi galiba özel hastaneden direkt gelip örnek alıp gidiyorlarmış bende bilmiyorum ki öyle söyledi doktorum. Eğer pozitifsen kan sulandırıcı vs. Sana ilaçlar vermem gerekir dedi inşallah hemen geçer gider 🙏🏻🙏🏻
butterfly_ papatyaanneee Bozma moralini bebeğin sana moral verecek emin ol onlar bizden güçlü 🥰 Korkma belki hiç bulaşmamıştır kendini koru .
Beyzan papatyaanneee evet özel hastaneden ozel labaratuvardan kapınıza kada gelip test alıyorlar. Bulunduğunuz şehirde vardır inşallah böyle bir sistem.
papatyaanneee butterfly_ İnşallah bulaşmamıştır 🙏🏻 Bulaştıysa da sağlıcakla atlatırız inşallah 😊😊 İnşallah sende hemen atlatırsın bebeğin ve sen çok çok iyi olursunuz inşallah çok amin 🥰
papatyaanneee Beyzan İstanbul’dayım kontrole gittiğim hastanemde var onlar söylemişti zaten jinekoloğum bu şekilde olması gerektiğini söyledi
Esen2 Çok geçmiş olsun kızlar ben de 4 hastalıkken geçirdin hemde şiddetli bol su meyve sebze dinlen me ve temizliğe önem verin moralde çok önemli ben kendim den çok bebeğini düşünüyordum birde altı yaşında kızım var dı yanımda Allah yardımcımız olsun
papatyaanneee 12oe Yaa çok iyi anlıyorum seni ayrı odalarda bir başımıza o kadar zor ki gerçekten. Lu süreç sağlıcakla bir geçse rahat etsek artık. Benim bugün biraz boğaz ağrım var. Bekliyorum test yaptırmak için. Doktorum pozitif çıkmadan başka ilaç kullanmama da izin vermedi maalesef. Çok yalnız hissediyorum kendimide. Bebeğimede bir şey olacak diye çok korkuyorum inşallah bir an önce hepimiz sağlığımıza kavuşuruz. Eşine ve sana çok geçmiş olsun canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
12oe papatyaanneee çok teşekkür ederim. Pozitif bile çıksa kendini hiç kasma yorma gerçekten dinlen ben bir iki gün evi toparlamaya temizlemeye giriştim halsiz bıraktı baya beni o yüzden naçizane yatın dinlenin rahat olun. Evladınızıda Allah korur emin olun zaten o sıvıları onları koruyor burda çok okudum hamilelerin geçirmesini. Öksürüğede çevirebiliyor benim öyle oldu afedersiniz balgam yaptı çıkartmaya durdu hemen söktürdü eşim sökemedi. Biz odadan odaya kapılar açık konusuyoruz bazen iyi geliyor sizede tavsiye ederim 😁 ama Allah kimseyi eşinden evladından sevdiklerinden ayrı bırakmasın.
papatyaanneee 12oe Evet bende sürekli görüntülü arıyorum çok komiğiz 😂 inşallah herkes sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatır bugün biraz iş yapayım dedim çok yoruldum amaaan dedim bıraktım yorulmamak lazım dediğin gibi sürekli bol sıvı tüketiyorum inşallah geçecek 🤍🙏🏻
papatyaanneee Gigy İnşallah evet bende bir çok yerde okudum 4-5 gün doğru sonuç verir yazıyordu. Bana dün çok erken yaptılar beklemek gerekiyordu ya. İnşallah atlatırız 🙏🏻🤍