Beyzan Sltnsmt eğer kendinize ait aracınız varsa oto koltuğu olarak kullanmak için çok gerekli. Ben aldım he yere onunla gittik evde bile onun içine koyduğum zamanlar oldu. Ama araba yoksa ve çok dışarı çıkmıyorsaniz şart değil.
Sltnsmt Zemheriiiiiiii çevremde gebelik durumu olan pek kimse yok daha önce doğum yapanlara soruyorum unuttum bilmiyorum hatırlamıyorum benim bebeğim kızdı aynı şeyler olmaz gibi laflar duyunca bende onlarla uğraşma gereğinde bulunmuyorum
Sltnsmt -Cansu- oda işini babasıyla anneannesi halleti o yönden kafam rahat 🥰 ama kıyafetler falan işin içine girince kala kaldım 😏
Minnosanne06 Sltnsmt Hmm bı de bebek görmeye gelenler olucaktir her ne kadar pandemide olsak da. Öyle alıp gelenler de olur. Ama temel ihtiyaç olarak gördükleriniz tabi ki alıp kenara koyun. Mesela biberon emzik patik citcitlilar zıbın yelek battaniye
Aiteh Sltnsmt bence yavastan alisverise baslaya bilirsiniz buyuk seyleri degil ama kucuk seyleri alin.o kadar kolaylik oluyorki aldigin parada gozukmuyor hani toplu alinca insan bazen yetisemiyo ben toplu almadim 3 ayindan sonra bi kav parca bisey almistim sonra bi defada bi kac parca aldim son olarak 2 hafta once 32 haftamda geri kalan kıyafeylerini filan Aldim .az bisy kaldi.yani az az alsaniz sizin icin iyi . Tabi cok insan ugursuzluk olur kafasinda ama.ben 2 kez bebegimi kayb etdim ve hic birinde 1 çop bile almamistim. Her sey kader. Gerisi bos.
Sltnsmt Aiteh başınız sağolsun 😔 tavsiyeniz için teşekkür ederim listemi hazırladım indirimleri takip edip alıcam 🙂
gulin-35 Sltnsmt 24 haftalıgım hersey bıttı bı bebek arabası kaldı onu da son ay alcaz bız bıraz acele etmısız galıba 😀
bambam_betty Ben 3 aylıkken bebek arabası aldım mesela. Daha sonra da surekli aldım eşya. İndirimleri takip ettim. 1 alacağıma, 3 aldım genelde indirimler sayesinde. 28 haftaligim ve cok şükür 2,3 parça eksik kaldı 🙏