Girlsmomm cemreninannesi67 omo sıvıyı kullanmayın bence içinde kimyasal var roxy granül ya da başka granül deterjan alın omo sıvıyı biraz büyüdükten sonra kullanırsınız
Gizmolata Masalimiz28 roxy granül aldım ben yıkadım bir posta kokusu yok çok güzel. Yumuşatıcı zaten kullanmıyorum
Masalimiz28 Macakizi evet kendi kokusunun sönmesi çok daha iyi bende sivenoyu lekeleri çok çıkarmıyor diye biliyorum çünkü eltim kullanıyordu ve beğenmedi
Macakizi Masalimiz28 ben İncia kullanıyorum ama bazen kıyafete kaka bulaşınca gerçekten çok zor çıkıyor. O gibi durumlar için de leke çıkarıcı sprey almıştım o işimi görüyor
Sedanindenizi Masalimiz28 Haci sakir lavanta ozlu granul aldim mis gibi kokuyor ablam 2 bebeginde de onu kullanmis onerdi aldim bende dun ilk defa bir posta yikadim camasirlarini mis gibi temiz bir koku agir degil. Umarim bebesimede iyi gelir
Gigy Masalimiz28 Dalin sıvı deterjanı aldım ,hassas ve alerjik cilt için olanını seçtim özellikle yorumlarda iyiydi ,yıkadım memnun da kaldım öyle buram buram da kimyasal olsun diye kokulu olanlardan değil
Tugce11 Hafise hayır toz yerine dökülüyor arkasında zaten ne kadar dökmen gerektiği de yazıyor kirlilik oranına göre
Misto Masalimiz28 ben dalan roxy matik aldım daha birkere bebegimin kıyafetlerini doguma hazırlık için yıkadım memnun kaldım erimiyor tıkanıyor vs diyenlere kulak asma cıkarttim özellikle hepsine tek tek baktım camaşırlarda bir tane tanecik almamıştı yumusacık yapmıstı ve kokusu cok güzeldi yumusatici kullanmyi kesinlikle duşunmuyorum zaten bebek deterjanları çok güzel yumusatıyor ve kokutuyor
cemreninannesi67 Girlsmomm ilk defa gördüm. Bebekler için olanı çıkmış Migros’ta indirmde görünce almıştım bnm makinam kısa devirde tozu eritmiyor o yüzden sıvı tercih etmiştim teşekkür ederim bilginiz için
Girlsmomm cemreninannesi67 evet bebekler için ama yeni doğan için olmaz belki 1 yaşından sonra kullanırsınız mühendisin oğlu var intsagram da orda içerikleri inceleniyor bebekler için çocuklar için ürün incelemeleri var mutlaka işinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz 🙋♀️
sserap Masalimiz28 instagramda @mühendisinoglu diye bir sayfa var orada temiz içerikli ürünler mevcut, bi göz at istersen derim 👌