serenty_123 3441K söylerim cnm kan önemli tabiki hamileyiz eğer gerekli görürse mutlaka yaptırırım bende
Mondlicht serenty_123 kan değerim düşük zaten anemi taşıyıcısıyım. Feritin değerim 5 ti. Hap ile düzelmeyeceğini söyledi perinatoloğum ve direk damar yoluyla aldım 3 ünite baya iyi oldu hem kendime geldim hemde hamileliğimin sonu geldi nerdeyse idare etti beni. İlacım ferinjectti bu arada rapor cıkarıp fakülte hastanesinde ücretsiz aldım
serenty_123 Mondlicht evet baktım şimdi bende ilaca 600 kusur tl fiyatı bende doktorumla görüşeceğim gerek görürse fakülteye başvurup bende gerekeni yaparim
Mondlicht serenty_123 mutlaka gerek görür çünkü sizinki de referans değerinin altında sanırım. bana baya iyi gelmişti ilaç annem dedi bana da versinler onunda düşüktü ama referans değerinin altında değildi. Anneme referans değerinin altında değil diye raporu cıkmadı yapmadılar normal ilaç kullanıyor.
Mondlicht serenty_123 şöyle zaten riskli bir gebe olduğum için sürekli perinatolog takipliyim kadın doğumun haricinde o yönlendirmişti beni.
idiloska Benim de çok düşük çıktı, 10 gün şurup sonrası için de hap verdi doktor, şurup iğrenç pas gibi bişey tadı. Yeşil yapraklı sebze, et, yumurta, pekmez dedi bi de.
Girlsmomm serenty_123 kanınız düşmüş kan ilacı içmeniz gerekiyor dr la konuşun mutlaka size Bi doz ayarlaması yapsın
Aiteh serenty_123 evet benimde vardi ferritinim dusuk doktor b 12 ki bilirubin dusuk bu yuzdende kan azligim vardi doktorda hemen yukseltmek gerek dedi tehlikeli ola bilir. Dedi o yuzden 5 tane serum icine bi ilac katib vuruluyordum gun asiri 6 tane igne yazdi gun asiri yine damardan. Birde kan azligi icin ilac verdi. Sonra yemegin yaninda asla yogurt tuketmemem gerektigini soyledi yemekten once ne sonra. Sadce tek basina ayri zamanlarda ye dedi. Yemekle beraber yeyince yogur b 12 emilimini yok ediyor. Çayi kes dedi yemekten sonra ve ya once. Boyle seyler yani.
serenty_123 Aiteh benimde bu hafta kontrolüm var duruma bakıcak bakalım kadın doğumcum ne diyecek ne yapacak gerekirse bende iğne talep edicem depolar boş çünkü kan büyük sıkıntı hamilelikte zaten bünye pert inşallah iyi olur herşey bende yemekte değil ama öğün arasında yoğurt tuketiyorum dikkat ediyorum çay kahvede tüketmiyorum
Aiteh serenty_123 evet serum talep ede bilirsiniz serum cok iyi kan artiriyor gidayla da evet yukseltmek oluyo ama son aydayim ve gidayla istedigimiz oranda yukselemez. O kadar yukselmesi icin gunluk 1 kilagram dana eti tuketmek gerek her halde ki olmaz oyle sey yani bazen gercekten yiyecekle filan yukselmiyor tabiki destekliyoruz yemekle filan ama onemli konu kan .
serenty_123 Aiteh evet doğru haklısınız gıdayla olabilcek seviyenin çok altındayız mecburen serumla olucak sanirim