Busra3509 29 haftalık hamileyim daha önceden de arada bir oluyordu Sizler de oluyor mu hiç bazen sanki gözlerimin önünde sinek uçuyor gibi siyah noktalar görüyorum. Genelde baş ağrısı olduğu zaman daha çok oluyor🥴
Biranne2 Busra3509 kuzum korkutmak istemiyorum en kısa zamanda git tansiyon takibi yap idrarda protein baktır
melikeyldrm_54 Busra3509 bende 34 haftalığım bana şuan oluyo 😂 çok sinir bozucu ama tansiyonumda iyi anlamadım
Esraakk Busra3509 Ya ben de 16. Haftadayım ben de oluyo üzerinde durup doktora bile dememiştim. Sanırım kontrole gidince demek lazım
Busra3509 Biranne2 Ben de daha önce idrar tahlili verdim sağlık ocağında protein ++ dediler. Korktum Ben de aynı gün özelde tekrar verdim protein 0 yazıyordu. Tansiyon Takibi de yapıyorum Aslında tansiyonda normal ilerliyor ama🤕🤕🤕🥴🥴😪
Busra3509 Krizantem_ daha önce auralı migren yaşıyordum Zaten sürekli şimşek çakması uyuşma problemi falan çok yaşadım migren ilaçları da kullanıyordum hamile kalmadan önce. Belki de ondandır ama çok tuhaf ve rahatsız edici bir şey habire gözümn önünde
Biranne2 Busra3509 iyice baktır kuzum onlarda sorun yoksa bişey olmaz ama ikisi birlikte varsa tansiyon protein gebelik zehirlenmesi oluyor riskli bir durum o yüzden iyice kontrol ettir derim
Esrelf Busra3509 sinek uçuşmasın için değil genel sordum hangi ilaçları alıyorsunuz diye☺️Ben adalat kullanıyorum da o mu yapıyor acaba diye düşünmeye başladım da.