[silindi]
Elin gavuru dediğin adam neler yapıyor nasıl özgür huzur ve refah içinde yaşıyor bir bak bakalım sen burada din dediğin bu geri kafalı zırva zihniyetiyle kendine de çevrene de ülkene de işkence ederken, bir bak bakalım.. O putlara insan kurban kesen, baltayla köy basan yakan yağmalayan barbarlar şimdi insan haklarını aşmış hayvan haklarını aşmış, dünyaya bilime ne faydamız olur diye düşünüyor, ineklerine emeklilik hakkı yasasını tartışıyor, evrende hayat arıyor su arıyor, siz bu zihniyetle anca aman gözüme su kaçtı orucum mu bozuldu, saç telim göründü günaha girdim, aaaa bir uzay gemisinde kadınla erkek yalnız kaldı günaha girdiler, aa elin kız çocuğu okula gidiyor, 14 yaşına gelmiş evlendirmemişler, kocasına yemek yapamadığı için kadın olamamış, kadın kocasının tarlasıymış 10 tane de olsa çocuk doğurmak zorundaymış, şort giyen kadın tecavüze uğradı diye kadın suçluymuş anca bunları tartışın. Sizin arap özentileri yüzünden bu ülke bir adım ileri gidemeyecek, sorun başta değil, sizin gibilerde. şikayet edersen et silsinler hesabımı da zaten bıktım böyle zihniyetteki insanları okumaktan artık, cehenneme çevirdiniz koca ülkeyi. İslam duruken gavurun fikrine göre eğitmezmiş zihniyete bak allah sizi bildiği gibi yapsın daha diyecek bir şey bulamıyorum. O inandığın kitabın ilk emrini gidip “Oku” bir zahmet “OKU” arapçasını değil türkçesini okuu