12hamile Gzrilknur ben ilk doğumumda da iki günde ayaklanmıştım. Bunda da maşallah sanki doğuran ben değilmişim gibi ayaktaydım gücüm kuvvetim yerindeydi😍 bebeğim 3300 gram doğdu. Burda dikkat ettikleri tek şey iki doğumun arası uzun olması. Bebekte ya da sende bi sorun görmezlerse normal doğumu deniyorlar
Gzrilknur 12hamile maşallah size 🧿❤🤗 burda da 13 ay arayla yapan bile var. Yeter ki herşey uygun olsun
12hamile Leyla04 rabbim size de nasip etsin inşallah. Çok güzel bi duygu gerçekten. Doğumdan sonra eşime dönüp ben doğurdum mu şimdi diyip duruyordum 😂😂😂
T_nisaa 12hamile siz istemeseydiniz normal sezaryen olur muydu acaba tekrar benim ebem normal deyip duruyor bende istiyorum çok normal doğum ama fikriniz ne ölçüde alındı merak ettim 🥰
Ayse2011 12hamile o zaman ben hayli hayli doğururum 😄 10 yıl geçti bence çok güzel bir his olmalı normal dogum. Rabbim bir skıntı cıkmazda banada nasip eder inşallah 🙏🏼
Aiteh 12hamile baş harflerinden o olacagini dusundum amama sezeryan sonrasi V harfi geldigi icin anlamadim
Diilruba Cesaretinizi tebrik ederim❣️ hikayeniz de çok güzel olmuş😍 acı 2 doğumda da var hepsi geçiyor yeterki sonu mutlu olsun. Sağlıkla büyütün bebeğinizi bende ssvd adayıyım inşallah bana ve isteyen herkese de nasip olur bizde burada paylaşırız hikayemizi🤲
12hamile Diilruba aynen öyle herşeyden önemlisi çocuklarımızı sağlıcakla kucağımıza alabilmek. Size de nasip olur inşallah😍
fatosh93 Bende ilk dogumumu sezeryan tercih etmistim ama Insallah bu sefer normal dogum yapabilirim, ilkinde cok video izlemistim normal dogum hakkinda ve cok korkmustum simdi bilmiyorum neden ama hic öyle düsünmüyorum bakalim Allahin izniyle nasil olacak😬
12hamile fatosh93 herşeyden önce kendinize güvenin. Biz kadınların doğasında bu var zaten. Yapabilirsiniz😍
Betul-alya 12hamile stuttgartın neresi bende stuttgarttayım. 30. Haftanın içindeyiz. İlk doğum sezeryan bunun için şimdilik normal gözüküyor.