Deryaercin m_yk34 kuzum ben bu hafta atlattım dolamayi cok sukur seni cok iyi anliyorum agrisi acisi inanilmaz ama ben gittim saglik ocagina ve doktoruma hamile oldugumu belirttim bende son haftamdayim bir krem yazdi birde bi tane antibiyotik zarar vermeyecegini soyledi.2 3 gun kullandim beyazlamisti ve inanilmaz sisti en son bi cesaret iğneyi aldim ucunu isittim mikrop kapmasin diye beyaz yere batirdim direk akti yavas yavas sıktım rahatladim sonra kantron yagi surup sardim.1 gun bekledim diger gun hafif bir beyazlik daha olustu zaten acisi gecmisti orayida birazcik deldim orasida cikti hala parmagimda sislik var ama inanilmaz rahatladim baya rahatim su an tavsiyem eger beyazsa yani iltihap dolduysa onu bosaltman gerek ben yapamam diyorsan saglik ocagindaki doktor yardimci oluyor fotograf atabilirsen atarmisin parmagini cekip
m_yk34 Deryaercin Canım resim nsıl eklenir bilmiyorum da şu an kıpkırmızı ve ucunda beyazlık var altı Kocaman şişlik denedim delmeyi ama akan bişey yok gibi altı kalın böyle eşim batırdı dayanayım dedim biraz az acıdı sonra inanılmaz ağrıdı ama akan bişey olmadı allah rızası için nasıl geçecek nasıl bir ağrıdır bu
m_yk34 Canım resim nsıl eklenir bilmiyorum da şu an kıpkırmızı ve ucunda beyazlık var altı Kocaman şişlik denedim delmeyi ama akan bişey yok gibi altı kalın böyle eşim batırdı dayanayım dedim biraz az acıdı sonra inanılmaz ağrıdı ama akan bişey olmadı allah rızası için nasıl geçecek nasıl bir ağrıdır bu
idiloska m_yk34 iğneyi yapmayın enfeksiyon olmasın, doğal yöntemleri olmalı, sarı kantaron filan. Aktara mı sorsanız acaba?
Deryaercin m_yk34 kuzucum dik batirma igneyi yatay tut o sekilde derinin altin gecir bak nasil cikacak ben ekleyebilirsem fotograf ekleyecegim kendimin patlatmadan onceki halini
m_yk34 Margaret valla doktor hiç bir krem olmaz dedi bende boynum büküp tamam dedim ne yazsam riskli dedi
Margaret m_yk34 siddetliydi bide benim.ayak baş parmagimda çok çok iltihap aktı tırnağın altına kadar sarmıştı . Sonra yanındaki parmakta çıkmıştı hatta . Ağrısa da deldim bictim yani adeta .akıttım rahatladim
m_yk34 Buketkucuk batikon sürüyorum ama bişey etki etmiyor ki kolonya siliyorum ama yok ne yapsam yok
Margaret m_yk34 keşke katlanabilsen de delik acsan. Ben kendime delik acmistim.esimin de iki gün önce tırnak makasini dezenfekte edip oradan küçük bı kesi yaptım.bi saat sonra gayet mutluydu eşim
Margaret m_yk34 ben geçeceğine inanıyorum. hemen elini yada nerdeyse dolama oranı soğuk suya sok bu işlemden sonra.
Margaret m_yk34 olur tabiki. İgneni ocakta bı ısıt .ucundaki mikrobu öldür. Sonra sogut.oyle şok iğneyi .
idiloska Keten tohumu yağı ile pirinç unu demiş internette, benim küçükken olmuştu kara merhem denilen şeyi sürmüşlerdi geçmişti. Çok pis acır, buz filan tutabilirsiniz belki. Çok geçmiş olsun.
Birsen2906 m_yk34 canım sana Bi tarif vereyim ama ne zaman patlar bilemiyorum köstk toprağı ve lokumu karıştır parmağına sar bunu yap iltihap yerisip patlaycktir..
Birsen2906 Margaret köstebek toprağı hani boş arazilerde böle köstebek açıp toprağı yukarı çıkarıyor ya o.. Annem yapmıştı doktor böle sasirmisti