balpetegim_35 Cnndygu valla çok canım çekti dayanamadım . Yoksa hayatta yemezdim ama şu an hala doymuş değilim 😂
cemreninannesi67 balpetegim_35 sürekli yemiyoruz bildiğimiz yerden alıyoruz bide özellikle söylüyorum doğradıktan sonrada ateşe koyup pişirsin diye napıyım can 🤦🏻♀️🥰
balpetegim_35 mavizar doktorum bana da hiçbi şekilde sakatat yeme Dedi ama yemesem rüyalarıma girerdi napayım 😂
balpetegim_35 ozlemak42 napalım artık oldu olan ben kokoreç yiyip bi durumla karşılaşan oldu mu diye sordum açıkçası 😇
ozlemak42 balpetegim_35 bi kereden bişey olmaz canım bende yedim dediğim gibi ama oldukça Uzak durmaya çalışıyorum mesela pastirma sucuk küflü peynir vazgeçilmezlerim ama çatalın ucuyla minnacık alıyorum 😄
Zehraaa98 balpetegim_35 afiyet bal olsun hiçbir şey olmaz Allahın izniyle şifa olsun 🥳 ama şu an canımı cok çektırdın napıcazzz😂
Hakikitosunpasa escmrk midye hariç hersey yiyebilirsin demişti bi doktor ben cok severim ama ağzıma sürmem su dönemde cok riskli
Esraoden balpetegim_35 Bende dün doktoruma sordum muayene gitmiştim canım istiyo kokoreç yiyebilirmiyim diye ye ama çok değil yani bi kereye mahsus olabilir dedi en kısa zamanda yemeyi düşünüyorum 🤗
eskisehir8 balpetegim_35 Kızlar bende midye yemiştim ilk ay gebeliğimi öğrendim tecrübesiz olunca zararını bilemedim sonradan öğrendim üzüldüm baya 😔 Umarım etkilemez