Lavinyaaaa Gebeliğin de kaşıntı sorunu yaşayanlar travazol kullandınız mı? Doktorunuz bu krem hakkında her hangi birşey dedi mi?
[silindi] Lavinyaaaa gebelikten önce cok kullandım ama gebelikte değil mantar ilacı bu doktoruna Bi sor bence
Lavinyaaaa Prenses21 Bende yeni evliyken çok ağır bi enfeksiyon geçirmiştim ilaç fitil fayda etmemişti de son çare travazol alıp kullanınca 2 günde hiç birşeyim kalmamıştı cidden çok etkili :) ama benim merağım gebelikte kullanımı işte :/
Pemberuyam_ Lavinyaaaa Genital bölgemde kasinti vardı ve akıntı oluyordu hafif yeşilimsi travazol krem yazdı doktorum çok iyi geldi geçirdi bir hafta fln kullandım
Lavinyaaaa Pemberuyam_ Benim akıntı, idrar da yanma sorunum yok çok şükür. Sadece kaşıntıya bağlı kaşırsam çok şişiyor tahriş oluyor bu da alerjik bi mantara işaret yoksa enfeksiyon olduğunu sanmıyorum.
handegurses Pemberuyam_ merhaba bende 34 haftalık hamileyim ve kaşıntım oluyo travazol var evde kullanmam sıkıntı yaratmaz dimi sizde sorun oldumu ve sadece bu kremimi kullandınız fitilde kullandınız mı acaba yanında
Milenka Lavinyaaaa ben çok memnun kaldım krem ve ayrıca fïtıl verdi doktor. Ne akıntı kaldı ne kaşıntı. Ama her gün duş alıyorum. İç çamaşırimida mutlaka değiştiriyorum
[silindi] Lavinyaaaa instagramı numarası fln yokmu instagram da bilgeöğütçüoğlu diye Bi doktor var acıbadem hastanesinde sorulara yanıt veriyor genelde istersen ona Bi sor
Ezgifatma2010 Bende doktoruma travazol yazmasını istemiştim o işe yaramaz dedi canesten yazdı gerçekten çok iyi tavsiye ederim ara ara da kullanıyorum 30 haftalıgım ama ilk 3 ay hiç bir krem kullandırmıyor doktorlar
agustosannesi1 Lavinyaaaa doktoruna danışmadan kullanmaman en iyisi. Kaşıntı için kortizon olmayan krem verir.