Emsare Bence ayrıca alacağınıza içerisinde olan bir vitamin yazsın doktorunuz. Özel takviye olduğu için devlet karşılamaz yalnız. Bana innate protanal yazdı. Eğer alırım dersen öneririm demişti ben de istedim
Nur000 Emsare doktorum bütçene göre istedigin balik yagini kullanabilirsin dedi. O yüzden burdan sormak istedim. Fiyati nedir acaba
minikbirprensannesi Deniz95 Evet ikisini aynı günde kullanıyorum şükür ki bir sorun yaşamadım şimdiye kadar doktorların bir bildiği vardır muhakkak belki size dokunabilir diye düşünmüştür ama bu durumu doktoruma danışıcam bende teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️
VisaliNur Nur000 canım bana da doktorum birgün balık yağı bir gün vitaminini kullan demişti o şekilde kullandım.
Betll_72 Nur000 ya internette 54 tl ama eşim güvenmem internete git eczaneden al diyo arada 20 tl var resmen internettede eczaneden alacam aslında ama guvenemiyoz iste
ekoglu34 Nur000 internetten marincap special diye aldim 1 paketinde 45 kapsul var, 2 paketi 81 tl idi.
Melekfurkan Nur000 bana doktorum balık hapı vermedi bi decavit kullanıyorum bide molyofer diye bir kan hapı bunları kullanıyorum bende 18 haftalığım
Krtalzyn Nur000 ocean mummy balık yağını aldım onun içindede vitaminler var diye decavitle beraber almıyorum doktora sormaddım ama ikisi ağır gelir diye düşünüyorum bi gün onu alırsam diğer gün diğerini içiyorum