Ayzz11 Decaviti bırakınca ocean mummy adında balık yağı kullanmaya başladım içeriği multi vitamine sahip.
Tekirannesi Nur000 ben de aynı anda kullanıyorum Balık yağı mom vital dha. Bi gün birini ertesi gün diğerini kullanıyorum. Doktorum bu şekilde tavsiye etti 😊
Nur000 Tekirannesi anladim canim saol 😊 bende decavit tek kullaniyorum doktorum balikyagida kullan dedi ama hangisini almak istersen al bütçene göre diyince burda sormak istedim cogunluk ne kullaniyor diye. Fiyati nedir balik yaginizin 🌻
Tekirannesi Nur000 TRENDYOL hepsiburada gibi sitelerde 100 TL ama ben eczacıya getirttim 110 tlye. Rica ederim 😊
Nur000 Melekfurkan 12 den 15 haftaya kadar kullandim sonra decavite gectim suan 21+5 im doktorum tekrar balik yagina basla dedi
Melekfurkan Nur000 bana doktorum balık hapı vermedi bi decavit kullanıyorum bide molyofer diye bir kan hapı bunları kullanıyorum bende 18 haftalığım
Nur000 Betll_72 bende en son imomu 74 e almistim bari icinde iki aylik olsa 😂 keske devlet karsilasa bu haplari
Betll_72 Nur000 ya internette 54 tl ama eşim güvenmem internete git eczaneden al diyo arada 20 tl var resmen internettede eczaneden alacam aslında ama guvenemiyoz iste
ekoglu34 Nur000 internetten marincap special diye aldim 1 paketinde 45 kapsul var, 2 paketi 81 tl idi.
Mom053 Nur000 balık yağı olarak marincap special, bir de decavit kullanıyorum. Devit 3 damlama kullanıyorum. Bir de ferrum kan hapı. Bu dördü olmazsa olmaz kullanmanız gereken ilaçlar
Deniz95 minikbirprensannesi ocean multi vitamin ve decaviti mi kullanıyorsunuz? Bana doktorum ikisini aynı anda kullanma her gün birini al bebeğin ve senin karaciğerini zorlar ikisini aynı gün içersen dedi
minikbirprensannesi Deniz95 Evet ikisini aynı günde kullanıyorum şükür ki bir sorun yaşamadım şimdiye kadar doktorların bir bildiği vardır muhakkak belki size dokunabilir diye düşünmüştür ama bu durumu doktoruma danışıcam bende teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️