Lilaaa bende hamileyken adet gördüm canim 2 gebeligimdede hatta anlamamıştım hamile kaldığımı 7 gün sürer normalde 3 4 gün sürmüştü sonraki ay olmayinca test yapmıştım

Lilaaa adet olup değil adet olduğunu sanıp 😂 çünkü bende onlardanim. Bir bir haftalık filandir dedim adetime Altı gün vardı üstelik gittiğimde. Bir öğrendim 2,5 haftalık

Huccet_5534 bende test tapıym canm en iyisi en azından varsa önlemimi alırm yoksa da hayırlısı tabi

Pemberuyalar bende öyle biliyordum zaten hayırlısı herseyn sadece tuhaflık vardı bi soraym dedm😇

Gecicihesabim00 Doğrumdan ne kadar sonra girdi menepoza, bi görüştüğünde sorabilir misin?
      Dr lara göre menepozdan 4 yıl öncesine kadar ancak hamilelik olursa olurmuş.
      Bunun gerçekliğini anlamak için sordum:)

Lilaaa normal düzenim dışında adet oldum. Adet sonrası lekelenmem devam ettiği için doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim şu an 19 haftalığım

Lilaaa benim arkadaşım 4. ayında öğendi hamile olduğunu 😁 cinsiyetiyle birlikte yani olabiliyo

Sevde0281 cnım adetinde 6 gün varsa zaten bebek 2 bucuk haftalık sayılıyo doktorlar tarafından

Lilaaa evet leke gibi oliyo bnmde ilk gebeligimm leke gordum adet olcam sandim 2 gun bekledim kanama falan olmiyinca test yaptim çok şükür 27 haftalik hamileyim rabbim isteyen herkrse nasip etsin insallah