Bfduam tam bilmiyorum ya tedavi görüyo demişlerdi
Adet olup hamile oldugunu öğrenen varmı??
Lilaaa ilk defa mi yasadiniz bunu peki?
Buseninannesi_21 evet canm
Lilaaa bende hamileyken adet gördüm canim 2 gebeligimdede hatta anlamamıştım hamile kaldığımı 7 gün sürer normalde 3 4 gün sürmüştü sonraki ay olmayinca test yapmıştım
Lilaaa adet olup değil adet olduğunu sanıp 😂 çünkü bende onlardanim. Bir bir haftalık filandir dedim adetime Altı gün vardı üstelik gittiğimde. Bir öğrendim 2,5 haftalık
Lilaaa zannetmiyorum hamile olduğunuzu hamile olsaydınız sadece bıraz lekenme olurdu
Huccet_5534 bende test tapıym canm en iyisi en azından varsa önlemimi alırm yoksa da hayırlısı tabi
Pemberuyalar bende öyle biliyordum zaten hayırlısı herseyn sadece tuhaflık vardı bi soraym dedm😇
Gecicihesabim00 Doğrumdan ne kadar sonra girdi menepoza, bi görüştüğünde sorabilir misin?
Dr lara göre menepozdan 4 yıl öncesine kadar ancak hamilelik olursa olurmuş.
Bunun gerçekliğini anlamak için sordum:)
Lilaaa evet leke gibi oliyo bnmde ilk gebeligimm leke gordum adet olcam sandim 2 gun bekledim kanama falan olmiyinca test yaptim çok şükür 27 haftalik hamileyim rabbim isteyen herkrse nasip etsin insallah
Gecicihesabim00 bizim Bi akraba da ayni şekilde oldu gidiyor ki 4 aylık cinsiyeti ile birlikte ogreniyor
Huccet_5534 bende aynı oldum sizin gibi 2. Gebeligim ve aynı şeyi yaşadım şimdi 25+5 haftaligiz
Huccet_5534 normal adet oldunuz sadece kısa süreli oldubuz değil mi?
Nzlykp rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins